Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πήγε στην Σκορδά και έκανε αποκάλυψη για την Μενεγάκη

Με το χέρι στην καρδιά μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Φαίη Σκορδά.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το μοντέλο αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στα παιδιά λέγοντας: «Μου αρέσει να συναναστρέφομαι με παιδιά. Πιστεύω έχεις να μάθεις πολλά πράγματα από ένα μικρό παιδί. Ακόμη και όταν δούλευα στην Μύκονο αντί να μαζεύω νεολαία γύρω μου, μάζευα παιδιά. Θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδιά».

Η κουβέντα δε θα μπορούσε να μην πάει στο χωρισμό των γονιών του αλλά και στην επιστροφή του πατέρα του στη ζωή του: «Ήμουν 6,5 χρονών όταν χώρισαν οι δικοί μου. Η παρουσία του μπαμπά μου υπήρχε πολύ λίγο στη ζωή μου και τώρα επανήλθε. Τελικά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κατάλληλοι να γίνουν γονείς. Ο μπαμπάς μου, μού ζήτησε χρόνο για να καλύψει το κενό ανάμεσά μας», είπε ο Δημήτρης στην Φαίη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Δημήτρης Αποστόλου έκανε και μία αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας: «Από μικρό παιδί ήθελα να γίνω ηλεκτρολόγος. Το σπούδασα και το δούλεψα. Δούλευα στο στούντιο της Ελένης όταν ήμουν ηλεκτρολόγος και μετά από χρόνια έτυχε να δουλέψω μαζί της».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here