Ευαγγελία Αραβανή: «Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ ο κύριος στόχος μου»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ευαγγελία Αραβανή παρουσιάζει με επιτυχία το Project Runway στο Open tv.

Πώς περνά ως παρουσιάστρια και για πρώτη φορά κριτής;
« Στην αρχή το φοβόμουν επειδή ακριβώς θα είχα και τον ρόλο του κριτή. Δεν έχω συνηθίσει να κρίνω άλλους ανθρώπους. Μου ήταν δύσκολο γιατί θα έπρεπε να επισημάνω και κάποια αρνητικά, χωρίς ωστόσο να φέρω σε δύσκολη θέση ή αμηχανία κάποιον»

Το γεγονός ότι ηγείται ενός concept που δεν έχει φέρει την αναμενόμενη τηλεθέαση την απογοητεύει; «Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να βλέπεις ότι αυτό που κανείς δεν πάει καλά. Με ενδιαφέρουν τα νούμερα, όμως δεν είναι το άλφα και το ωμέγα. Δεν θα κρύψω ότι υπάρχει μια στενοχώρια, κυρίως επειδή πρόκειται για μια πολύ ωραία δουλειά, που όμως δεν έχει την ανάλογη ανταπόκριση. Πάντως εκείνο που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να γίνεται σωστά η δουλειά, να υπάρχουν σωστοί συνεργάτες. Την αποτυχία ή την επιτυχία δεν την κάνει ένας άνθρωπο»

Με ποια κριτήρια επιλέγεις μια δουλειά; Να σου αρέσει, να σου ταιριάζει, να αποφέρει χρήματα; «Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ ο κύριος στόχος μου. Με ενδιαφέρει να υπάρχει εξέλιξη από τη μια δουλειά στην άλλη, αλλά πρώτα απ» όλα σκέφτομαι αν αυτό που κάθε φορά μου προτείνουν μου ταιριάζει και μπορώ να αντεπεξέλθω. Αν δεν το πιστεύω, δεν θα το κάνω απλώς για να υπάρχω στην τηλεόραση», λέει στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here