9 Δεκεμβρίου 2025

Κρήτη: 17χρονος παραλίγο να στραγγαλίσει την αδερφή του – Διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας


Την χτύπησε άσχημα με μπουνιές και κλωτσιές μπροστά στα μάτια του 10χρονου αδερφού τους

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε ένας 17χρονος που κατηγορείται για επίθεση σε βάρος της 18χρονης αδερφής του μετά από έναν διαπληκτισμό που είχαν. Ο ανήλικος διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr στα χέρια της Εισαγγελίας Ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση έφτασε όλο το ιστορικό αυτής της πραγματικά τραγικής ιστορίας.

Πρόκειται για μία βεβαρημένη κατάσταση ενός ανήλικου ατόμου που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν αρκετές φορές τις αρχές, για επίθεση σε βάρος της ίδιας του της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι λίγες οι φορές που οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας για περιστατικά ξυλοδαρμού, ακόμη και συμβάν με σπασμένα χέρια υπήρξε.

Δεν ήταν δηλαδή το περιστατικό με την 18χρονη αδελφή του το μόνο που έχει απασχολήσει τις αρχές.

Μάλιστα, κρίθηκε ότι με βάση τα στοιχεία, υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την οικογένεια.

Κατά την επίθεση σε βάρος της 18χρονης αδελφής του, ο 17χρονος ρωτήθηκε που βρισκόταν – καθώς οι γονείς είχαν φύγει από το σπίτι για την εργασία τους – και τότε ο ανήλικος άρχισε να χτυπά την μεγαλύτερη αδερφή του και λίγο έλειψε να τη στραγγαλίσει.

Την χτύπησε άσχημα με μπουνιές και κλωτσιές και η κοπέλα βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση. Στο σπίτι μάλιστα βρισκόταν και το 10χρονο αδερφάκι τους.

Μετά από αυτό, η κοπέλα τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Για την περίπτωση του ανήλικου, έχει μεριμνήσει κατά το παρελθόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και η Κοινωνική Υπηρεσία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ