Στέλιος Μάινας: «Κι εμένα μου έχει λείψει η τηλεόραση»

Ο Στέλιος Μάινας επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το «Ου φονεύσεις». 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχή του και μίλησε για την επιστροφή του, αφού η τηλεόραση του είχε λείψει. 

Τηλεοπτικά είστε ένας ηθοποιός που μας έχετε λείψει…

«Η τηλεόραση περνάει μια περίοδο «φτωχών αγελάδων» όπου οι παραγωγές είναι ελάχιστες και δεν υπάρχει η απαιτούμενη διαφήμιση. Μπορώ να σας πω ότι κι εμένα μου έχει λείψει η τηλεόραση, με την έννοια ότι είναι ένα λαϊκό μέσο επικοινωνίας με όλους τους ανθρώπους της χώρας και όταν τους κάνεις παρέα με κάτι ποιοτικό αναβαθμίζεις τη ζωή τους»

Θεωρείτε ότι η ποιότητα της τηλεόρασης έχει αναβαθμιστεί ή το αντίθετο;

«Το αντίθετο θα έλεγα. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι μια φωτεινή εξαίρεση μέσα στην ασύλληπτη μετριότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή κι ας μου επιτραπεί αυτή η κατηγορηματικότητα. Και υπάρχουν εξηγήσεις… Ο Πάνος Κοκκινόπουλος κάνει 11-12 μέρες γυρίσματα για το κάθε επεισόδιο, όπου αυτή τη στιγμή κανένας παραγωγός δεν έχει αυτή τη δυνατότητα»

Για εσάς τι ρόλο παίζει η επιτυχία;

«Η επιτυχία δεν πρέπει να είναι για σένα αλλά για τους άλλους. Είτε επιτυχία είτε αποτυχία, πρέπει να βαδίζεις στον δρόμο σου και να έχεις μια συγκεκριμένη πορεία. Από εκεί και πέρα, σίγουρα σε χαροποιεί όταν κάτι είναι επιτυχημένο αλλά δεν πρέπει να σταματάς σ» αυτό. Πρέπει να συνεχίζεις να κάνεις τη δουλειά σου και κυρίως, να μην το παίρνεις πάνω σου» είπε στο Mytv

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here