Η επιστροφή: Ο Θέμης ξεκαθαρίζει στο Μάνο πως ήταν η τελευταία προειδοποίηση

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η επιστροφή, o Λευτέρης για ακόμα μία φορά ελίσσεται και θολώνει τα νερά, αφήνοντας τον Ορέστη σίγουρο πως είναι ο καλύτερός του φίλος.

Ο Μάνος και η Δανάη επιστρέφουν προσπαθώντας να παραπλανήσουν τους πάντες για το πού πέρασαν το βράδυ τους. Ο Ορέστης δεν έχει πεισθεί για την ιστορία που άκουσε, είναι σίγουρος ότι ο Μάνος και η Δανάη ήταν μαζί. Ο Θέμης που υποπτεύεται το ίδιο πράγμα, κάνει τις απειλές του πράξη. Παίρνει τον Φώτη από το σπίτι γεγονός που φέρνει για πρώτη φορά αντιμέτωπους την Έλενα με τον Μάνο!!! Ο Μάνος πάνω στην απελπισία του ρίχνει ευθύνες στην Έλενα κι εκείνη πληγώνεται βαθιά.

Ο Νίκος προσπαθεί να συμβιβαστεί με την επιθυμία του Ηλία να φύγει από αυτή τη ζωή με το δικό του τρόπο. Ο Θέμης ξεκαθαρίζει στο Μάνο πως ήταν η τελευταία προειδοποίηση. Ή θα κρατηθεί μακριά από τη Δανάη ή θα χάσει οριστικά την κηδεμονία του Φώτη. Ο Μάνος πια παίρνει στα σοβαρά τον εκβιασμό και απομακρύνεται από τη Δανάη αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στον Θέμη! Η πρότασή του θα πιάσει τη Δανάη εξ απροόπτου…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here