Μεγαλειώδης η παρουσία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα παιχνιδομαζέματα- δωροσκορπίσματα 2018

Για μία ακόμη χρονιά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όλο το Ηράκλειο γιόρτασε στον ρυθμό της δράσης «Παιχνιδομαζέματα – Δωροσκορπίσματα 2018 που διοργάνωσε ο Love Radio Κρήτης 102,8 υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, στο κτιριακό συγκρότημα «Αθηνά». 

Τη σπουδαία πρωτοβουλία, στήριξε για μία ακόμη χρονιά ως αποκλειστικός Χορηγός Εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη, με πλήθος δραστηριοτήτων από περισσότερους από 100 ταλαντούχους και πρόθυμους να προσφέρουν, σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων.

Οι δράσεις του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας περιλάμβαναν εργαστήρι κατασκευών από τους σπουδαστές Προσχολικής Αγωγής και δημιουργική απασχόληση για παιδιά με ειδικές ανάγκες από τους σπουδαστές Εργοθεραπείας, χριστουγεννιάτικα χτενίσματα από τους σπουδαστές Κομμωτικής, εδέσματα και γλυκίσματα από τους σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής. Οι εκκολαπτόμενοι Διαιτολόγοι, έδωσαν διατροφικές συμβουλές εν όψει των γιορτών, διανέμοντας ειδικό ενημερωτικό υλικό που επιμελήθηκε ο τομέας Γραφιστικής με τους «χρυσούς» κανόνες της διατροφής, ενώ προσέφεραν λαχταριστά υγιεινά smoothies. Στόχος και της φετινής δράσης ήταν να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι γι’ αυτό πλήθος εθελοντών σπουδαστών συμμετείχε ενεργά στο πακετάρισμα των δώρων!

Γιορτή χωρίς μουσική δε γίνεται και όταν το πρόγραμμα το έχει επιμεληθεί το πιο ερωτικό ραδιόφωνο της Κρήτης, η διασκέδαση αποτελεί μονόδρομο. Στα παρασκήνια της πιο μεγάλης συναυλίας με τους Ηλία Βρεττό, Άρη Μακρή, Αναστάσιο Ράμμο και Γιάννη Χατζηγεωργίου, βρέθηκαν και οι σπουδαστές δημοσιογραφίας, εξασκώντας το επάγγελμά τους με συνεντεύξεις και τη συμμετοχή τους στις live εκπομπές, που έβγαλε στον αέρα ο σταθμός! Και επειδή τα Χριστούγεννα χρειάζονται λάμψη, οι ταλαντούχοι Make-up Artists, επιμελήθηκαν το πιο εορταστικό make-up για μικρούς και μεγάλους.

365 ημέρες περίπου μας χωρίζουν από τα επόμενα «Παιχνιδομαζέματα – Δωροσκορπίσματα». Μέχρι τότε ας θυμόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές, έτσι όπως τις απαθανάτισε ο φακός των σπουδαστών Φωτογραφίας, με μία ευχή:

Και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί με περισσότερα δώρα και λιγότερα παιδιά να μας έχουν ανάγκη!


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here