Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, που μέχρι πρότινος μοίραζε τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, κάνει δυναμικό comeback στη μικρή οθόνη!

Θα τον δούμε με έναν από τους πλέον απαιτητικούς ρόλους που έχει δημιουργήσει με την πένα της η ικανή σεναριογράφος, πρώην γυναίκα του και μητέρα του μονάκριβου γιου τους, Αλκιβιάδη.

Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Κάτιας (Μαριάννα Τουμασάτου) που έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».
«Το σενάριο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον» λέει αρχικά στην «Espresso» ο δημοφιλής ηθοποιός και συνεχίζει: +
«Μπορώ να πω ότι έχω διπλή δουλειά. Διατηρώ μια ταβέρνα, αλλά την ίδια στιγμή κάνω και μια περίεργη νυχτερινή ζωή, που σχετίζεται με όπλα. Με λίγα λόγια, έχω ένα σκοτεινό παρελθόν. Αυτά για την ώρα…»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε κάποια συγκλονιστικά στοιχεία για τη σειρά!
«Δεν έχω σκοτώσει κάποιον, αλλά την ίδια στιγμή ζω μια περίεργη ζωή. θα μου ανατεθεί μια αποστολή, η οποία θα βάλει σε κίνδυνο κι εμένα τον ίδιο και τον συναισθηματικό μου κόσμο, καθώς θα κινδυνέψει ένα πρόσωπο που αγαπάω πάρα πολύ. Στην πορεία θα ανακαλύψω συγκλονιστικά στοιχεία, τα οποία δεν γνώριζα στο παρελθόν και θα μου αλλάξουν όλη τη ζωή» αναφέρει, δίνοντας μας κάποια στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της συμμετοχής του στην τηλεοπτική ιστορία του ΑΝΤΙ Και καταλήγει: «Είναι ένας κακός με καλή καρδιά ο ήρωας μου και θεωρώ ότι πρόκειται για έναν αρκετά «κόντρα» ρόλο για μένα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here