Κυριάκος για ξυλοδαρμό Τζήλου: “Υπάρχουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί”

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος.

Ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε ότι “ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου είναι ένα ακόμη κρούσμα για το οποίο υπάρχουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί”, υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας διαιτητής “στοχοποιήθηκε πρόσφατα και πολύ συγκεκριμένα με δηλώσεις που άφηναν αιχμές για την εντιμότητά του”.
Η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου στο Facebook

“Ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου είναι ένα ακόμη κρούσμα για το οποίο υπάρχουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.

Η ευθεία στοχοποίηση διαιτητών έχει αφεθεί τόσο ατιμώρητη, που φαινόμαστε οι χαζοί της υπόθεσης όσοι δεν την κάνουμε (ενώ έτσι πρέπει να φαίνονται αυτοί που επιμένουν να ζητούν αλήτικη και ανεύθυνη επικοινωνιακή πολιτική).

Ας μην αρχίσουν λοιπόν τα αόριστα ευχολόγια πάλι και η… ομερτά για να μη δυσαρεστηθούν αυτοί που προσπαθούν να επαναφέρουν το manual του κολομβιανού παραποδοσφαίρου.

Ο Τζήλος στοχοποιήθηκε πρόσφατα και πολύ συγκεκριμένα με δηλώσεις που άφηναν αιχμές για την εντιμότητά του. Δεν κρίθηκε δημόσια για τις διαιτητικές του αποφάσεις, αλλά αφέθηκαν αιχμές για το πως έφτασε σε αυτές.

Ο Τζήλος είναι στο νοσοκομείο και όσοι «οπλίζουν» τα χέρια των φυσικών αυτουργών είναι ατιμώρητοι, με ξεκάθαρη στρατηγική την αποδόμηση ενός πρωταθλήματος που χάνουν.

Αν η υπόθεση δεν διαλευκανθεί άμεσα, αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι και οι κανόνες χωρίς συμβιβασμούς, οι ηθικοί αυτουργοί θα είμαστε όλοι όσοι τους ανεχόμαστε.

Περαστικά στον άνθρωπο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here