Ταμίλα Κουλίεβα: «Όποιος δεν ρισκάρει, δεν πίνει σαμπάνια στο τέλος»

Η Ταμίλα Κουλίεβα, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», στην οποία πρωταγωνιστεί!

Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» είναι μια σειρά με σκληρή θεματολογία. Ήταν ρίσκο ως επιλογή;
«Οι Ρώσοι λένε «όποιος δεν ρισκάρει, δεν πίνει σαμπάνια στο τέλος». Και νομίζω ότι αν δεν πάρεις ρίσκα, δεν θα πας μπροστά ποτέ. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι το θέμα της αυτοδικίας, της εκδίκησης μας απασχολεί και γι» αυτό πιστεύω πως το στοίχημα κερδήθηκε. Κατά σύμπτωση, αυτοδικία ως θέμα υπάρχει κ στο θεατρικό που κάνω τώρα. Το «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» είναι η διαδρομή μια κοινωνίας, ενός μπουκέτου ανθρώπων, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα τρένο που ακολουθεί το μονόδρομο της ράγας. Όπως και στη σειρά, ακολουθούμε κάτι και συνεχώς το παρελθόν μας χτυπάει την πόρτα».
Η Μάρθα γνώρισε στη φυλακή τη Μαρίνα και άρχισε να τροφοδοτεί το μίσος της. Τη δικαιολογείτε;
«Εγώ αιτιολογώ τις πράξεις, αλλιώς δεν μπορώ να κατανοήσω τον άνθρωπο. Για μένα, το θέμα αυτής της γυναίκα είναι η μητρότητα. Χάνει ένα παιδί και βρίσκει στη Μαρίνα μια κόρη. Με έναν τρόπο κατασκευάζει ένα παραμύθι στο μυαλό της, ανεξάρτητα από το ότι είχε σκοπό να εκδικηθεί πράγματα που χρεώθηκε στο παρελθόν.
Κρύβει όμως κάποια μυστικά που θα της κοστίζουν τη σχέση αυτή.
«Πολλές φορές ξεκινάς και στη διαδρομή αλλάζουν τα πράγματα, γιατί υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας. Η προσωπικότητα της Μαρίνας κέρδισε τη στοργή και την αγάπη της Μάρθας. Κάλυψε τη συναισθηματική της ανάγκη, την ανάγκη μιας μητέρας που χάνει ένα παιδί. Παράλληλα όμως είχε τα δικά της φαντάσματα που την κυνηγούν από το παρελθόν. Και με αυτό επιστρέφουμε στο θέμα της αυτοδικίας -το γεγονός ότι ήταν ικανή να κάνει την πράξη που έκανε, αιτιολογεί για μένα το χαρακτήρα της ηρωίδας. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε για τα παιδιά μας. Και νομίζω ότι μια μάνα είναι ικανή να κάνει πάρα πολλά», δήλωσε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here