Ραγδαίες εξελίξεις στη Folli Follie: Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στους Κουτσολιούτσους

Κρίνονται ύποπτοι φυγής…

Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στην οικογένεια Κουτσολιούτσου και στους 11 συγκατηγορουμένους της για τη Folli Follie.

Η οικογένεια Κουτσολιούτσου οφείλει να παραμείνει στην Ελλάδα προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία της στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για την οικονομική κατάρρευση της Folli Follie.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκλεισε τα σύνορα της χώρας τόσο για τον Δημήτρη, την Κατερίνα και τον Γιώργο Κουτσολιούτσο, όσο και για τους υπολοιπους 11 κατηγορουμένους στην υπόθεση.

Με βούλευμα τους οι δικαστές επικύρωσαν τη διάταξη, του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των 14 για δύο κακουργήματα (απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού και ξέπλυμα μαύρου χρήματος), τους απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, κρίνοντας ότι είναι ύποπτοι φυγής.

Την περασμένη Δευτέρα, οι ιδρυτές της Folli Follie αλλά και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είχαν εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον των δικαστών του Συμβουλίου. Το οποίο, εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να πείσουν πως δεν είναι ύποπτοι φυγής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here