Μαριάννα Τουμασάτου: Δίνει δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους;

Η Μαριάννα Τουμασάτου, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων για τη δουλειά της αλλά δεν δίστασε να απαντήσει και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις!

Ακούγεται έντονα πως η σειρά είναι η μόνη στιγμή από τις φετινές παραγωγές του ΑΝΤΙ που παίρνει το εισιτήριο νια την επόμενη σεζόν. Έχεις κάποια ενημέρωση;
«Ήδη η σειρά ξεκίνησε για 80 επεισόδια και είμαστε στα 190. Για το επόμενο φθινόπωρο δεν ξέρω κάτι. Αλλά και να γνώριζα δεν θα μπορούσα να το πω, μια και μια τέτοια ανακοίνωση είναι αρμοδιότητα του καναλιού».
Εσύ πιστεύεις πως αντέχει σεναριακά η σειρά για ακόμη μία σεζόν;
«Ναι πιστεύω πως αντέχει. Η Μαρία Γεωργιάδου γράφει εξαιρετικά».
Αν σου ζητούσα να εντοπίσεις κάποιο στοιχείο με τον χαρακτήρα που υποδύεσαι φέτος, υπάρχει;

«Θα μπορούσα να γίνω πολύ σκληρή αν πείραζε κάποιος το παιδί μου. Όχι να πάρω ζωή, αλλά να αντιμετωπίσω με μεγάλη σκληρότητα κάποιον που θα ενοχλούσε το παιδί μου».
Είχες δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη σου πως υπήρξε «συνάδελφος σου που νια σένα πέθανε», εννοώντας, φυσικά, πως δεν θέλεις να έχεις καθόλου σχέσεις μαζί του. Ποια είναι αυτά τα γνωρίσματα σε έναν χαρακτήρα που σε κάνουν να τραβήξεις «κόκκινη γραμμή».
«Έχει να κάνει περισσότερο με το αν πειράξεις δικό μου άνθρωπο. Όμως είναι οι συνθήκες κάθε φορά. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα».
Είσαι άνθρωπος που δίνει δεύτερες ευκαιρίες;
«Ναι, δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Σπανίως δεν θα το κάνω. Είμαι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών. Μπορώ, όπως σου είπα, να γίνω σκληρή, δεν είμαι σκληρή», είπε η ίδια στο TV Έθνος!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here