Δικηγόρος 38χρονης: «Αύριο στον ανακριτή η 38χρονη»


Ηράκλειο: Ο ένας από τους δικηγόρους της 38χρονης, ο κ. Δρακωνάκης μίλησε για την απόφαση της 38χρονης να παραδοθεί στην Αστυνομία 36 ώρες μετά το πέρας του Αυτοφώρου

Το απόγευμα της Τρίτης 25 Οκτωβρίου παραδόθηκε στην αστυνομία η Μαρία Σ., η οποία έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, τα ξημερώματα του Σαββάτου 22/10 σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η 38χρονη δεν παραδόθηκε τη Δευτέρα 24/10 όπως είχε δηλώσει, αλλά σήμερα. Δικηγόροι της ο κ. Απόστολος Λύτρας και ο κ. Μανώλης Δρακωνάκης. Μάλιστα, ο κ. Δρακωνάκης σε επικοινωνία που είχε εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να παραδοθεί σήμερα η Μ.Σ., 36 ώρες μετά το πέρας του Αυτοφώρου και τι προβλέπεται από εδώ και στο εξής.

«Υπήρξε ένας φόβος διότι είναι λίγο πιο ευαίσθητα τα πράγματα στην Κρήτη. Παραδόθηκε σε συνεννόηση με την αστυνομία έδωσαν ραντεβού.», είπε αρχικά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον κ. Δρακωνάκη, ο ίδιος και ο κ. Λύτρας ενημερώθηκαν από τη Μ.Σ. ότι θέλει να παραδοθεί και έτσι κανόνισαν συνάντηση με την αστυνομία για να την παραλάβει.

«Αύριο το πρωί 07:30 θα μεταβεί στον ανακριτή. Εμείς θα ζητήσουμε προθεσμία για να απολογηθεί», συμπλήρωσε στο τέλος ο δικηγόρος της Μ.Σ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ