Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν ήμουν ποτέ του κουτσομπολιού, το έκανα για να μην κοντράρω το παρεάκι»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ κάνει την έκρηξη στο «Γαμήλιο Εμβατήριο» με έναν κόντρα ρόλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Beaute και μίλησε για όλα ενώ δεν δίστασε να εξηγήσει τους λόγους που άρχισε να λέει όχι!
Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η ωριμότητα μου ξεκίνησε όταν άρχισα να λέω όχι. Ως τότε είχα άγχος για πράγματα που με ζόριζαν πολύ, μου δυσκόλευαν τη ζωή, ανούσια κι αναίτια. Δεν υπήρχε λόγος να τρέ-χω σαν την τρελή. Να φτάσω στην ώρα μου, να είμαι συνεπής. Αποφάσισα να λέω «όχι, λυπάμαι δεν μπορώ». Δεν έχω τις φοβίες και τις ανασφάλειες ότι πρέπει να σου πω «ναι» για να με αποδεχτείς. Δεν αλλάζει η γνώμη σου, αν σου κάνω τα χατίρια.
Προτιμώ να ξέρεις ποια είναι η Κωνσταντίνα… Δεν ήμουν ποτέ του κουτσομπολιού, δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε πηγαδάκια. Τις πιο πολλές φορές γινόμουν ακούσια συνένοχος για να γίνω αποδεκτή και να μην κοντράρω το παρεάκι. Τώρα, αρνούμαι κατηγορηματικά την όποια διαδικασία. Τελειωμένο! Δεν σημαίνει ότι έχω γίνει ένας απότομος άνθρωπος που λέει κατάμουτρα στον άλλον «όχι». Εννοείται πως θα βοηθήσω τους φίλους μου, θα τους συμπαρασταθώ. Αναφέρομαι στα υποχρεωτικά πράγματα τα οποία με ζορίζουν και δεν μπορώ πια να κάνω. Δεν απαλλάσσομαι από τις ουσιαστικές υποχρεώσεις μου εν ονόματι του. εγώ μου. Θα κά¬νω κάτι όταν αξίζει τον κόπο. Όχι όμως όταν η ψυχή μου λέει πως δεν πρέπει να πω ψέματα εγώ να το κάνω. Ψέματα δεν θα πω, δεν θα πετάξω όμως και στη μούρη του άλλου την ατάκα «τι βλακεία ήταν αυτή που βρήκατε και κάνατε παράσταση!». Έχω κάνει κι εγώ, ένα σωρό βλακείες, κι αν ένας δικός μου το έλεγε δεν θα του ξαναμίλαγα. Ακτή η κατηγορηματική στάση διευκόλυνε πολύ στην αξιοποίηση του χρόνου μου. Δεν είπα ότι κάνω και τα πιο χρήσιμα πράγματα σε 24ωρη βάση για να μη σου πω ότι είμαι πιο τεμπέλα από ποτέ, όμως συνειδητοποιώ ότι αγχώνομαι, στεναχωριέμαι και φοβάμαι πολύ λιγότερο όταν λέω «δεν».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here