Κολωνός: Για έξι ώρες κατέθετε η 12χρονη – Αναγνώρισε τρεις άνδρες


Κολωνός: Για έξι ώρες κατέθετε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η 12χρονη που κλήθηκε για νέα συμπληρωματική κατάθεση. Αναγνώρισε τρεις ακόμα άνδρες

Έξι ώρες διήρκεσε η μαραθώνια κατάθεση της 12χρονης για τους βιασμούς της. Το θύμα είχε κληθεί για νέα συμπληρωματική κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου βρίσκονται από το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, η 12χρονη αναγνώρισε τρεις ακόμα άνδρες που την έχουν βιάσει, από τις φωτογραφίες που της έδειξαν οι Αστυνομικοί, στη διάρκεια της κατάθεσης.

Για τους υπόλοιπους που ρωτήθηκε και της έδειξαν φωτογραφίες, δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει πρόσωπα.

Όθων Παπαδόπουλος: Κυριάρχη πηγή ενημέρωσης η 12χρονη

Ο γνωστός δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, είναι ο νομικός εκπρόσωπος του 50χρονου και του 34χρονου που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο δικηγόρος μίλησε στο MEGA για τους πελάτες του τονίζοντας ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν υποστηρίξει μέχρι στιγμής δεν είχαν ποτέ κακοποιήσει σεξουαλικά το μικρό κορίτσι.

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής. Κυρίαρχη πηγή ενημέρωσης είναι η 12χρονη. Οι εντολείς μου επιμένουν ότι δεν υπάρχει συνεύρεση ή σεξουαλική εκμετάλλευση του ανήλικου παιδιού.», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα επεσήμανε και τον πανικό που επικρατεί για πολλούς χρήστες του Blindchat, οι οποίοι φοβούνται ότι μπορεί να διαρρεύσουν προσωπικά στοιχεία και να στιγματιστούν.

Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος έκανε γνωστό ότι τον έχουν πλησιάσει 7 άτομα στο γραφείο του, τα οποία υποστηρίζουν ότι δεν είχαν αντιληφθεί την ανηλικότητα του παιδιού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ