Κούλλης Νικολάου: «Προετοιμάζουμε και νέα σειρά»

Ο Κούλλης Νικολάου, που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από το «Μπρούσκο», υποδύεται τον Σέκερη στη δημοφιλή σειρά «To τατουάζ» και έκανε διάφορες αποκαλύψεις σε πρόσφατη συνέντευξή του!

Μία ακόμα σειρά της ομάδας σας στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Υπάρχουν μυστικές συνταγές;
«Ναι… «για δέστε όλοι τον ακροβάτη που τραμπαλίζεται, για δέστε όλοι τον ξενομπάτη πως δεν ζαλίζεται, για δέστε όλοι τον ακροβάτη που και όταν πέφτει γελά και ποτέ δεν κλαίει!!!». Αυτή είναι η συνταγή, μια ακροβασία γεμάτη αγάπη, πόνο και ρίσκο».
Μέσα από τις σειρές σας έχουμε γνωρίσει αρκετά νέα πρόσωπα. Δεν διστάζετε να κάνετε επιλογές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τολμηρές.
«Ναι, είναι μεγάλη χαρά όταν πετυχαίνουμε να δώσουμε ρόλους σε νέα παιδιά που το αξίζουν και υπηρετούντα ρόλο ως οι συγκεκριμένοι ρόλοι να γράφτηκαν για αυτούς».
Γνωρίζοντας την επιτυχία που έκανε το «Μπρούσκο» στις αγορές του εξωτερικού και ειδικά της Λατινικής Αμερικής, δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω αν έχετε κάνει ανάλογες ενέργειες και για το «Τατουάζ».
«Βεβαίως. Το έχουν τροχιοδρομήσει και παίζει ήδη σε μεγάλο κανάλι των Αραβικών Εμιράτων».
Υπάρχει κάποια άλλη σειρά την οποία να προετοιμάζετε αυτήν την εποχή με στόχο να τη δούμε στις οθόνες μας με τη νέα χρονιά;
«Υπάρχει, αλλά δεν μπορώ για την ώρα να πω κάτι παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here