Οι πόνοι ανάγκασαν την 23χρονη Ολυμπιονίκη να πει “αντίο”.

Η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Μελίσα, Μίσι, Φρανκλίν, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τις πισίνες, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Αιτία γι’ αυτή την απόφασή της Μελίσα Φράνκλιν, οι δυνατοί και επίμονοι πόνοι στους ώμους της, που την ταλαιπωρούν εδώ και μήνες, εμποδίζοντας την από το να προπονείται συνεχώς.

«Δεν είναι το τέλος, αποφάσισα να κάνω αυτήν την στιγμή ως μια νέα αρχή», έγραψε η νεαρή πρωταθλήτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει την επιλογή της, όπως ανέφερε το ANSA.

Η Φράνκλιν είχε κάνει θριαμβευτική είσοδο στην παγκόσμια κολύμβηση, μόλις στα 17 της χρόνια, όταν κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (100 και 200 ύπτιο, 4×100 μικτή, 4×200 ελεύθερο) και έγινε η πρώτη γυναίκα σε όλα τα σπορ που πέτυχε κάτι τέτοιο σε μία μόνο διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Τέσσερα χρόνια αργότερα, στους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, η νεαρή πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 4χ200 μέτρα.

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, η Φράνκλιν αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και στους δύο ώμους για προβλήματα με τους τένοντες, αλλά αυτό δεν έβαλε τέλος στον συνεχή πόνο, με αποτέλεσμα την απόφαση της να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here