Έλληνες διαιτητές: “Αποχή μέχρι νεωτέρας”

“Είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν” αναφέρουν οι Έλληνες διαιτητές, επισημοποιώντας την αποχή τους από τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Superleague, λόγω του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου.

Οι Έλληνες διαιτητές εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος τους, Θανάσης Τζήλος και επισημοποίησαν την απόφασή τους για… αποχή μέχρι νεωτέρας!

Superleague: Οριστική απόφαση των διαιτητών για αποχή! Προς αναβολή η αγωνιστική

Οι διαιτητές της Superleague θα απέχουν από τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αυτό το σαββατοκύριακο, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε πάλι… δράση στη “μεγάλη” κατηγορία σε περίπου ένα μήνα!

Πλέον, μένει μόνο η επισημοποίηση της αναβολής της 15ης αγωνιστικής. Να αναφέρουμε πως η 16η αγωνιστική, είναι προγραμματισμένη για τις 12-13-14 Ιανουαρίου.
Η σχετική ανακοίνωση

“Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου τους Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας. Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here