Ταμίλα Κουλίεβα: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Ταμίλα Κουλίεβα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό!

Στην πορεία θα δούμε και άλλα μυστικά να βγαίνουν στη φόρα;
«Το ωραίο με εμάς είναι ότι οι σεναριογράφοι έχουν την ευαισθησία να ακολουθούν το πώς ο ηθοποιός παίρνει το υλικό και το πάει παραπέρα. Υπάρχει ένα αληθινό πρόσωπο από πίσω. Μέσα από εμάς θα εκδηλωθούν πράγματα και θα αντιμετωπιστούν καταστάσεις. Κι αυτό είναι το σωστό».
Οι σεναριογράφοι λαμβάνουν υπόψη και την αντίδραση του κόσμου στις διάφορες ιστορίες;
«Είμαι της άποψης ότι πρέπει να προλαβαίνουμε τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο, γιατί οι ρυθμοί έχουν αναπτυχθεί πολύ, οπότε ο θεατής σκέφτεται μπροστά. Έχω την εντύπωση ότι εμείς τον προλαβαίνουμε».
Η Μάρθα θα πάρει ένα γράμμα που αναφέρει την εκταφή της Ελπίδας.
«Η Μάρθα θα δείξει στοργή και κατανόηση προς αυτό που πάει να γίνει. Είναι σαν αυτές οι τρεις γυναίκες, γιατί είναι και η Ρένα μαζί, να έχουν ένα κοινό παρελθόν τόσο σοβαρό, που τους δένει πολύ γερά. Οπότε, οτιδήποτε θα συμβεί δεν θα κλονίσει τη σχέση τους. Υπάρχουν κάποιες σχέσεις και κάποιοι άνθρωποι που αντέχουν στο χρόνο, γιατί έχουν στην πλάτη τους τη δοκιμασία του παρελθόντος», είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here