Απόστολος Γκλέτσος: «Η ένταξη μου στο Τατουάζ ήταν ιδανική για λόγους ψηφοθηρικούς»

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

 Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στην Ελένη μίλησε για το Τατουάζ, την επιτυχία που σημειώνει, την πολιτική αλλά και την κόρη του, που είναι στην εφηβεία.

Ο Απόστολος είπε: «Η ένταξη μου στο Τατουάζ ήταν ιδανική καταρχήν για λόγους ψηφοθηρικούς και δεν το κρύβω. Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Με την εμφάνιση στο Τατουάζ συνειρμικά αρχίζει και θυμάται πράγματα».

Και υπογράμμισε: «Νομίζω ότι έχω μια αξιοπρέπεια ως ηθοποιός. Δηλαδή, ούτε ο super ηθοποιός είμαι. Δεν είμαι ο Κιμούλης, αλλά μπορώ να παίξω το τρίτο βιολί. Αν με ρωτήσεις αν είμαι καλός Δήμαρχος, θα σου πω ότι είμαι ο καλύτερος. Δεν είμαι ταπεινός. Λέω τα πράγματα όπως τα πιστεύω».
Και δήλωσε: «Στα προβλήματα υγείας μου αναφέρθηκα γιατί την αρρώστια τη φοβούνται πάρα πολλοί. Και θέλω να είμαι ένα παράδειγμα που να βλέπουν ότι δεν τελειώνει η ζωή. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε γεμίζει δύναμη και σε πάει παρακάτω. Πολλά πράγματα με λυγίζουν, αλλά όταν έχεις συνεργάτες, φίλους με βοηθούν να το ξεπεράσω. Σε προσωπικό επίπεδο η κόρη μου, μου δίνει κουράγιο η ύπαρξη της. Θα έλεγα ότι προσπαθώ να είμαι καλός πατέρας, αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω γιατί δεν έχω χρόνο να είμαι δίπλα της όσο θα έπρεπε.».
Δείτε τι άλλο ανέφερε!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here