ΣΟΚ στο Βόλο: Εργοδότης βίαζε ανήλικη που έκανε την πρακτική της

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και για κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση άσκησε η Εισαγγελία Βόλου σε βάρος ενός Βολιώτη ελεύθερου επαγγελματία ηλικίας περίπου 50 ετών.

Εκμεταλλεύτηκε το νεαρό της ηλικίας της, την ανάγκη που είχε για πρακτική άσκηση στο αντικείμενο των σπουδών της και τη δύσκολη οικονομική της κατάσταση, ασέλγησε σε βάρος της κατ’ επανάληψη και τη βίασε.

Η ποινική δίωξη της κατάχρησης σε ασέλγεια ασκήθηκε υπό δύο επιβαρυντικές περιστάσεις ότι ο δράστης παρέδιδε μαθήματα στην ανήλικη και η κοπέλα παρείχε υπηρεσία σε αυτόν. Βιώνοντας μία απίστευτα τραυματική εμπειρία η κοπέλα, η οποία έχει συμπληρώσει τα 14 έτη της ηλικίας της, αλλά όχι και τα 18, σταμάτησε τελικά τον Οκτώβριο του 2018 να πηγαίνει στην επιχείρηση για την πρακτική της άσκηση, γεγονός που παραξένεψε την οικογένειά της, μία εργατική οικογένεια Αλβανών.

Τότε αποκαλύφτηκε και ο εφιάλτης που ζούσε η ανήλικη, η οποία άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στους γονείς της περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια το δράμα που βίωνε.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν ήταν ραγδαίες. Ο 50χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού από τα τέλη του 2017 έως και τα μέσα του 2018, ενώ φέρεται να βίασε και μία φορά την ανήλικη.

Οι γονείς της κοπέλας κατήγγειλαν τις φρικτές πράξεις σε βάρος του αγγελουδιού τους και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η Εισαγγελία Βόλου και η Αστυνομία άρχισαν να ερευνούν αθόρυβα και μυστικά την υπόθεση δείχνοντας τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή.

Η κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση περαιώθηκε και η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται πλέον στην κύρια ανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε και εντόπισε ευρήματα.

Ο 50χρονος φέρεται με το πρόσχημα της εργασίας να οδηγούσε το κορίτσι σε χώρους εκτός επιχείρησης όπου και έβαζε σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιό του σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού, πιστεύοντας προφανώς ότι εκείνο θα φοβόταν και δεν θα μιλούσε.

Πράγματι για αρκετό καιρό η κοπέλα δίσταζε να μιλήσει, προφανώς δυσκολευόμενη να διαχειριστεί αυτό που της συνέβαινε.

Η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται τώρα στην κύρια ανάκριση. Ο δράστης αναμένεται το επόμενο διάστημα να κληθεί για να απολογηθεί για τις πράξεις του για δύο αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που τιμωρούνται από τον ποινικό κώδικα με αυστηρές ποινές. Ο ίδιος πάντως φέρεται να απορρίπτει τις σε βάρος του καταγγελίες.

ΠΗΓΗ taxydromos.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here