Κολωνός – Θείος της 12χρονης: «Είναι φυτό, τώρα κατάλαβε τι έκανε»


Κολωνός : Μετά τις αρχικές αποκαλύψεις, τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις για το μαρτύριο της 12χρονης, μια σειρά από άτομα καλούνται να απολογηθούν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας – O θείος της 12χρονης συγκλονίζει με όσα περιγράφει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια. Άτομα που συμμετείχαν στο μαρτύριο της ανήλικης καλούνται να απολογηθούν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Πρόκειται για άνδρες που πλήρωσαν προκειμένου να λάβουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης, που εμπορευόταν ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, ο θείος της μικρής ξέσπασε για τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, μαζί με την αγωνία που εκφράζει ένα από τα άτομα που είχε ανταλλάξει μηνύματα με την 12χρονη, ξετυλίγουν άγνωστες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης, με το μεγάλο θύμα να παραμένει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Τώρα κατάλαβε τι έκανε, είναι χάλια. Αυτή τώρα ένα φυτό είναι, τώρα συνειδητοποίησε τι έκανε και είναι κλεισμένη στον εαυτό της», είπε ο θείος της 12χρονης σε εκπομπή του Mega.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι μια σειρά από άτομα κατέθεταν από 20 ευρώ για να αποκτήσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της μικρής. Ένας από αυτούς είναι ιδιώτης 45 ετών. Φέρεται να πλήρωσε και να πήρε υλικό της 12χρονης.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες ο 45χρονος προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει και πλέον κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού. Θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην ανακρίτρια, με τον ίδιο να υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως δε συνάντησε ποτέ την 12χρονη.

Όπως έχουν διαπιστώσει οι αστυνομικοί που τρέχουν τη μεγάλη έρευνα, οι πληρωμές για την ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού γίνονταν μέσω τραπεζικής συναλλαγής και τα ποσά κυμαίνονταν κοντά στα 20 ευρώ την κάθε φορά, με τις Αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν αν αυτά τα χρήματα έμπαιναν στον λογαριασμό της μητέρας της μικρής ή και σε άλλους που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

«Η γιαγιά τα θέλει τα παιδιά. Αυτή τα συντηρούσε τα παιδιά μέχρι τώρα. Τα παιδιά θέλουν να πάνε στην μαμά τους. Αυτή τα αγαπούσε τα παιδιά, πολύ τα αγαπούσε», ανέφερε ο θείος της 12χρονης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ