Ζήνα Κουτσελίνη για Κιβωτό του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος αντιμετωπίζει δυσκολίες – δεν είμαστε εδώ για να κατακρεουργήσουμε αυτό το έργο των 24 ετών»


Το μεσημέρι της Δευτέρας (21/11) η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με την Ζήνα» για τον Πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου. Η οικοδέσποινα της μεσημεριανής ζώνης του Star, θέλησε να μιλήσει για τον ρόλο των δημοσιογράφων της εκπομπής της, αναφέροντας πως η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει για την κατάσταση που επικρατεί. Όπως είπε: «Ο πατήρ Αντώνιος αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζει δυσκολίες. Δεν είμαστε εδώ για να κατακρεουργήσουμε αυτό το έργο των 24 ετών. Πραγματικά, υπάρχει φως γιατί 24 χρόνια τα παιδιά βρήκαν ελπίδα εκεί. (Οι δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για την Κιβωτό του Κόσμου).

Οι δύσκολες στιγμές είναι εδώ για να τις αναζητήσουμε και δεν είναι πάντα υπεύθυνος ένας. Το λέω αυτό γιατί είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός, μία εκπομπή γιατί και ένας από εμάς να είναι διαφορετικός δεν σημαίνει ότι όλο αυτό το βάρος το παίρνει η εκπομπή».

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την Κιβωτό του Κόσμου

«Πιστεύεις ότι τα παιδάκια που έρχονται και φιλοξενούνται μέσα σε αυτές τις δομές έχουν μέσα τους κακία. Αυτό είναι ο λόγος του Θεού; Βλέπουμε δύο ανθρώπους που φιλοξενούν παιδιά εδώ και πολλά χρόνια σε αυτές τις δομές και λένε ότι τα παιδιά αυτά έχουν μέσα τους κακία και είναι εκδικητικά.

Οι άνθρωποι του Χριστιανισμού και της αγάπης δεν αναγνωρίζουν αυτά τα συναισθήματα. Πώς αυτοί οι άνθρωποι αν λειτουργούν έτσι μπορούν να προχωρήσουν με αυτό τον τρόπο; Σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσαν έτσι, δεν μπορούσαν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να γιατρέψουν τα τραύματά τους με την αγάπη και τον λόγο του Θεού, ότι τα αντιμετώπιζαν σαν να είναι κακά παιδιά», είπε η Φαίη Σκορδά.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ