Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Αποκαλύπτει τους λόγους που αρνήθηκε να ασχοληθεί με την πολιτική!

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμα και στους λόγους που αρνήθηκε να ασχοληθεί με την πολιτική!

«Λεν είσαι bitch αν φωνάζεις και θυμώνεις στη δουλειά σου και βάζεις στη θέση τους και τους άντρες. Είσαι αυστηρή στη δουλειά σου, όσο αυστηρός είναι κι ένας άντρας! Λένε «επειδή δεν κάνει καλό σεξ, σάλταρε η διευθύντρια!». Ο άντρας και η γυναίκα τρελαίνονται, όταν δεν
έχουν καλή ερωτική ζωή. Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή είναι γυναίκα και αυστηρή δεν έχει καλή ερωτική ζωή!
Η εξουσία δεν έχει φύλο! Μου πρότειναν ν» ασχοληθώ με την πολιτική. Αρνήθηκα. Στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουμε τα κοινά με τη σοβαρότητα που τους πρέπει. Αντιμετωπίζουμε χειριστικά τους πολιτικούς. Τους βρίζουμε, τους αποδομούμε. Από τον θαυμασμό που νιώθουμε γι» αυτούς εύκολα περνάμε στην απαξίωση… Πρέπει να πας με τα γούστα του Έλληνα. Κι αυτό δεν μπορώ να το κάνω. Άσε που θα με φάνε λάχανο γιατί δεν θα τους κάνω τα χατίρια. Δεν θα μπορέσω να κάνω έργο και θα σκάσω. Μου αρέσει η πολιτική. Πάντα στο σπίτι μας απασχολούσε η πολιτική. Λέω καμιά φορά στον πατέρα μου γελώντας «δεν αφήνουμε μπαμπά τον ΣΥΡΙΖΑ να πούμε και καμιά κουβέντα;», είπε μεταξύ άλλων στο περιοδικό Beaute!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here