Κορυφαίες στάσεις σεξ: 4 Στάσεις για να ικανοποιήστε και οι δύο


Κορυφαίες στάσεις σεξ: Η μέση διάρκεια του διεισδυτικού σεξ, σύμφωνα με έρευνες, είναι περίπου 15 λεπτά για τους άνδρες. Ωστόσο, μια ξεχωριστή μελέτη υποστήριξε ότι 7 έως 13 λεπτά είναι ο βέλτιστος χρόνος για τους ανθρώπους να κάνουν σεξ

Εάν τα λεπτά σας πέφτουν πολύ κάτω από αυτά τα νούμερα, μην ανησυχείτε. Εδώ είναι μια ποικιλία από σεξουαλικές στάσεις που μπορείτε να σκεφτείτε για να περάσετε περισσότερο και πιο ευχάριστο χρόνο στο κρεβάτι.

Κορυφαίες στάσεις σεξ: Ποιες είναι οι 4 καλύτερες
1. Στάση κουτάλι

Επειδή η θέση σας κάνει πιο δύσκολη τη γρήγορη διείσδυση, το κουτάλι είναι ένας καλός τρόπος για να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι. Μια τυπική συνάντηση θα ήταν έτσι: Εσείς και το κορίτσι σας είστε αγκαλιά, τα σώματα δίπλα-δίπλα και κοντά. Κινείτε τη στύση σας πίσω από τον σύντροφό σας, έτοιμος να ξεκινήσετε τη σεξουαλική επαφή. Εφόσον είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι, δεν μπορείτε να κινηθείτε άνετα ή να σπρώξετε τη λεκάνη σας γρήγορα. Αντίθετα, αναγκάζεστε να χειρίζεστε προσεκτικά το πέος σας, απομακρύνοντας την προσοχή από την επιθυμία να τελειώσετε πολύ νωρίς. Γενικά, το κουτάλι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποτρέψετε τους άνδρες από το να φτάσουν πολύ νωρίς σε οργασμό. Η θέση εξακολουθεί να συνεπάγεται οικεία αγγίγματα και διεγερτικές κινήσεις, η μόνη διαφορά είναι ότι οι άνδρες δεν μπορούν να επιταχύνουν σωματικά τις πυελικές ωθήσεις.

2. Στάση Καουμπόι

Κάθε φορά που ο άνδρας έχει περιορισμένο εύρος κίνησης, γίνεται πολύ πιο δύσκολο για αυτόν να τελειώσει. Η θέση της καουμπόισσας είναι μια από τις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές στάσεις που πληροί αυτό το κριτήριο. Αυτή η θέση γενικά βάζει τη γυναίκα στην κορυφή, παραχωρώντας της την πλήρη κυριαρχία στον άνδρα. Εξαρτάται από αυτήν αν θα κινήσει τους γοφούς της με κυκλικές κινήσεις ή απαλά πάνω-κάτω – είναι ο κύριος διοικητής. Ενώ αυτή η θέση επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση, ο άνθρωπος από κάτω είναι αρκετά περιορισμένος όσον αφορά την κίνηση και τις ωθήσεις. Αυτό κάνει πιο δύσκολο να κατέβεις γρήγορα. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καθίσει αναπαυτικά και να απολαύσει τη θέα καθώς η σύντροφός του στην κορυφή ελέγχει την παράσταση.

3. Στάση Καθιστή

Μια άλλη στάση του σεξ με περιορισμένη κινητικότητα που στηρίζεται στην καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης είναι η καθιστή θέση. Αυτό μπορεί να γίνει με έναν από τους δύο τρόπους: Στο πάτωμα, ο άντρας κάθεται σταυροπόδι. Τότε η γυναίκα κάθεται από πάνω του, και οι δύο απέναντι. Ο άντρας κάθεται σε μια καρέκλα. Το κορίτσι, στραμμένο προς το μέρος του, κάθεται από πάνω του και κινείται πάνω κάτω. Το καλό με αυτή τη θέση είναι ότι η διείσδυση είναι σχετικά ρηχή σε σύγκριση με τη θέση της καουμπόισσας. Η θέση παρέχει ένα καλό οπτικό πείραγμα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε γρήγορες και σκληρές ωθήσεις. Αυτό μπορεί να κάνει τους άνδρες να διαρκέσουν περισσότερο στο κρεβάτι και να έχουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία με τη σύντροφό τους.

4.Στάση Ιεραποστολική

Μερικές φορές, χρειάζεται να επιστρέψετε στα βασικά για να λάβετε την ικανοποίηση που θέλετε. Η ιεραποστολική στάση είναι η παραδοσιακή στάση όπου ο άνδρας βρίσκεται πάνω από τη γυναίκα, με τους δύο να βρίσκονται απέναντι. Η γυναίκα στο κάτω μέρος σηκώνει τα πόδια και τα χέρια της . Το άτομο που βρίσκεται στην κορυφή, έχει τον περισσότερο έλεγχο της θέσης. Ενώ αυτή η στάση ξεφεύγει από την καθιερωμένη αντίληψη ότι ο λιγότερος έλεγχος είναι καλύτερος για την καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης, η ιεραποστολική στάση επιτρέπει στα ζευγάρια να είναι πρόσωπο με πρόσωπο το ένα με το άλλο. Αυτό διευκολύνει και τους δύο να επικοινωνούν μεταξύ τους και σας βοηθά να παραμείνετε στην ίδια σελίδα. Είναι επίσης πιο χαλαρωτικό και άνετο και για τα δύο μέρη, καθώς δεν απαιτεί ευρείες κινήσεις.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ