Θεσσαλονίκη :Νέο κόλπο ληστείας – Την τράκαραν και της έκλεψαν την τσάντα


Αδιανόητη ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Κλέφτες τρακάρουν γυναίκα η οποία ανυποψίαστη βγαίνει να δει τι συνέβη – Ο συνεργός με χειρουργικές κινήσεις αρπάζει την τσάντα και αποσπάει μεγάλο χρηματικό ποσό

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατέγραψε πως δύο θρασύτατοι ληστές άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες από την τσάντα μιας ανυποψίαστης γυναίκας.

Σύμφωνα με το thestival.gr η κλοπή αυτή σημειώθηκε μια εβδομάδα πριν στην οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε οι δύο δράστες θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Μόλις η γυναίκα μπαίνει στο αυτοκίνητό της, ο ένας ληστής χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος, τότε εκείνη βγαίνει έξω νομίζοντας ότι κάποιος την τράκαρε. Φιλικό πρόσωπο του θύματος δήλωσε στην ίδια πηγή: «Βγήκε από το αυτοκίνητό της η γυναίκα γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ώστε να νομίζει πως κάποιος την τράκαρε».

Τότε αναλαμβάνει ο δεύτερος δράστης, ο οποίος περνώντας απαρατήρητος και με λεπτές κινήσεις ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αρπάζει την τσάντα της, την ώρα που εκείνη βρίσκεται εκτός αυτοκινήτου για να δει τι συνέβη.

Ο άνδρας απομακρύνεται από το αυτοκίνητο σαν να μη συνέβη τίποτα.

Οι ληστές κατάφεραν να κλέψουν από την τσάντα της γυναίκας 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Λίγο πιο κάτω από το σημείο που συνέβη το περιστατικό βρέθηκαν τα έγγραφα αυτά, με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά της.

Δείτε το βίντεο της κλοπής:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ