Οι «πολλαπλοί οργασμοί» μέσα στη γαλλική γερουσία κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Ένας Γάλλος γερουσιαστής αποφάσισε σήμερα 21 Δεκεμβρίου να κάνει ένα «δωράκι» στους συναδέλφους του, ανακοινώνοντάς τους, μεσούσης της συνεδρίασης του κοινοβουλίου με επίκεντρο τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των κινητοποιήσεων των κίτρινων γιλέκων, τον εορτασμό της… «παγκόσμιας ημέρας οργασμού».

«Αγαπητοί μου συνάδελφοι, διανύουμε μια δύσκολη περίοδο (…), όμως επίσης προσεγγίζουμε την περίοδο των Χριστουγέννων, που είναι εορταστική, συναισθηματική, πιο ελαφριά από τη φύση της. Και για να καταλήξω, θέλω να κάνω ένα μικρό δώρο στην ολομέλεια, σε όσες και όσους βρίσκονται εδώ σε αυτήν την αίθουσα, υπενθυμίζοντάς τους ότι σήμερα, είναι η παγκόσμια ημέρα οργασμού» είπε ο Ολιβιέ Ενό, ένας κεντρώος γερουσιαστής.

Παίρνοντας τον λόγο, η Σοσιαλίστρια Λοράνς Ροσινιόλ, πρώην υπουργός των Δικαιωμάτων των Γυναικών, απάντησε: «Προτείνω να μην αφαιρέσουμε τον χρόνο διάρκειας του οργασμού από το χρόνο ομιλίας μου…».

Νωρίτερα, ο γερουσιαστής Στεφάν Ραβιέ (ακροδεξιά) ευχήθηκε επίσης «καλά Χριστούγεννα» στους «συναδέλφους του, στο προσωπικό του κοινοβουλίου και το σύνολο των συμπολιτών του».

Εγκρίθηκαν από το κοινοβούλιο τα οικονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης των «κίτρινων γιλέκων»

Πριμ παραγωγικότητας, αφορολόγητη υπερωριακή απασχόληση, καμία αύξηση του φόρου κοινωνικών ασφαλίσεων για τους χαμηλοσυνταξιούχους: το γαλλικό κοινοβούλιο έδωσε απόψε το οριστικό «πράσινο φως» για την εφαρμογή των μέτρων που πρότεινε η κυβέρνηση προκειμένου να τερματιστεί η κρίση των «κίτρινων γιλέκων».

Μετά από τετράωρη συζήτηση, το νομοσχέδιο που αφορούσε τα «κατεπείγοντα οικονομικά και κοινωνικά μέτρα» εγκρίθηκε και από τη Γερουσία, δια ανατάσεως της χειρός.

Είχε προηγηθεί, χθες, η έγκριση των μέτρων από τη Βουλή.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here