Ασπρόπυργος: Τραυματίστηκε άντρας της ΟΠΚΕ – Δέχτηκε σκάγια στο πρόσωπο

Ακόμη ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από πυροβολισμούς Ρομά, στον Ασπρόπυργο

Σύμφωνα με πληροφορίες,ελαφρά τραυματισμένος από σκάγια στο πρόσωπο, άντρας της ΟΠΚΕ, στη λεωφόρο Διυλιστηρίων, στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο σημειώθηκαν επεισόδια νωρίτερα, ένω οι Ρομά άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών που προσέγγισαν το σημείο.

Νωρίτερα κάηκε αυτοκίνητο στο λεωφόρο Παναγίας Φανερωμένης.

Η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω έχει διακοπεί από το ύψος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου έως τη λεωφόρο ΝΑΤΟ για προληπτικούς λόγους.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στα Μέγαρα, στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού. Η κυκλοφορία διακόπηκε στην παλαιά εθνική οδό από το 39ο έως το 42ο χιλιόμετρο.

Νωρίτερα νεαροί Ρομά δημιούργησαν πύρινα οδοφράγματα στον Κορυδαλλό, όπου διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Ποταμού, ενώ πέταξαν πέτρες κατά αστυνομικών και πυροσβεστών.

Θυμίζεται ότι ένας αστυνομικός διοικητής της ΟΠΚΕ την Τετάρτη είχε «άγιο» στην περιοχή του Μενιδίου, όπου Ρομά τον πυροβόλησε με καραμπίνα από απόσταση 20 μέτρων, τραυματίζοντάς τον τελικά ελαφρά στο πρόσωπο.

Από τη στιγμή της έναρξης των επεισοδίων συνολικά έχουν τραυματιστεί 13 αστυνομικοί.

Χθες το πρωί, έγιναν επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές κατά την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση της ΓΑΔΑ στην Δυτική Αττική, που πραγματοποιείται από το πρωί σε Ζεφύρι, Μενίδι, ‘Ανω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ