Καταιγιστικές εξελίξεις: Στο μικροσκόπιο πρόσωπο «δόλωμα» για τη δολοφονία Τοπαλούδη

Ένα τηλεφώνημα που έγινε στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη αφότου είχε δολοφονηθεί στη Ρόδο έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε στην πολύκροτη υπόθεση και άλλο πρόσωπο, το οποίο να λειτούργησε ως «δόλωμα» για την άτυχη φοιτήτρια.

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας μαρτυρούν ότι στις 27 Νοεμβρίου, λίγο πριν βρει φρικιαστικό θάνατο στα χέρια του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, η Ελένη μίλησε με την καλύτερη φίλη της, ενώ από την επόμενη και μετά (οπότε δεν βρισκόταν στη ζωή) έχει κλήσεις από την οικογένεια της.

Συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου καταγράφηκαν πέντε κλήσεις από Διδυμότειχο. Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου υπάρχει μία κλήση στο κινητό της 21χρονης (το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα) από μία κοπέλα η οποία μένει στον ίδιο δρόμο με τον 21χρονο.

Τα νέα στοιχεία έχουν βάλει ψύλλους στα αυτιά των διωκτικών Αρχών. Έτσι έχουν αρχίσει ενδελεχείς έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπήρχε κι άλλο πρόσωπο που ενεπλάκη τη μοιραία βραδιά, το οποίο πιθανότατα εμπιστευόταν η Ελένη και την παρέσυρε στα δίχτυα των δολοφόνων της. Όλα αναμένεται να βγουν στο φως από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στις συσκευές των εμπλεκόμενων.

 Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here