Με αυτή την τεχνική θα κάνεις τα φρύδια σου να δείχνουν πιο πυκνά, σαν αυτά των μοντέλων


Πριν από περίπου μία δεκαετία άρχισαν δειλά δειλά να εμφανίζονται ολοένα και περισσότερες γυναίκες με πυκνά, σχεδόν άβγαλτα φρύδια. Όλοι έκαναν τότε λόγο για την πιο hot τάση, αλλά πλέον ξέρουμε πως δεν πρόκειται για trend. Τα γεμάτα φρύδια ήρθαν για να μείνουν, αλλά αν εσείς τραβούσατε στο σχολείο με μανία τις τριχούλες με το τσιμπιδάκι και δεν σας έχει μείνει ούτε μία για δείγμα, μην αγχώνεστε.

Τα μολύβια, οι σκιές και οι mascara φρυδιών είναι εδώ για εσάς, έτοιμα να γεμίσουν τυχόν κενά και να τα κάνουν να δείχνουν πιο πυκνά. Ο τρόπος που θα το κάνετε όμως παίζει ρόλο, αν δεν θέλετε να φαίνεται πως δεν είναι φυσικά. Εδώ έρχεται η celebrity makeup artist Mary Phillips, η οποία αποκαλύπτει το μυστικό τρικ για άψογα, γεμάτα φρύδια που μοιάζουν εντελώς φυσικά.

«Μπορείς να «δημιουργήσεις βάθος» στα φρύδια σου, όπως ακριβώς κάνεις με την επιδερμίδα, τα μάτια και τα χείλη σου. Σκέψου να χρησιμοποιήσεις μερικές, διαφορετικές αποχρώσεις στην περιοχή των φρυδιών, σαν να κάνεις contouring. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχεις τα σχεδόν φυσικά φρύδια των μοντέλων» εξήγησε η makeup artist, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως «Για να κάνεις contouring, άπλωσε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στην αρχή των φρυδιών σου και τις πιο σκούρες προς το τελείωμα. Στη συνέχεια κάνε το απαραίτητο blending, και με τα δάχτυλά σου “στρώσε” τις τρίχες των φρυδιών σου. Τα πυκνά φρύδια με καθόλου έντονες άκρες είναι πολύ πιο ευχάριστα στο μάτι».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ