ΠΑΟΚ – Σαββίδης: “Ποτέ δεν θα παρατήσουμε την πορεία που επιλέξαμε”

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ, τις ευχές του για τα Χριστούγεννα.

Ο πρόεδρος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε και ποτέ δεν θα παρατήσουμε την πορεία που επιλέξαμε, γιατί αυτή είναι μια πορεία τιμής και αξιοπρέπειας, η πορεία προς έναν κοινό στόχο,αποτυπωμένο στο DNA του ΠΑΟΚ“.
Οι ευχές του Ιβάν Σαββίδη

“Αγαπητοί φίλοι!

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα!

Εύχομαι ευτυχία, υγεία, ειρήνη και ευημερία.

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όλους, όσοι στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου μας σε μια δύσκολη για όλους μας χρονιά. Και πιο συγκεκριμένα, το κάθε μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, όλους εσάς που νοιάζεστε για την ομάδα, τους έντιμους και εγκάρδιους ανθρώπους που μας προσέφεραν την τόσο απαραίτητη υποστήριξη.

Και να θυμάστε ότι δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε και ποτέ δεν θα παρατήσουμε την πορεία που επιλέξαμε, γιατί αυτή είναι μια πορεία τιμής και αξιοπρέπειας, η πορεία προς έναν κοινό στόχο, αποτυπωμένο στο DNA του ΠΑΟΚ.

Εύχομαι αυτές οι χριστουγεννιάτικες μέρες να είναι ευλογημένες για όλους εσάς! Εύχομαι να βασιλεύει η ειρήνη και η ομόνοια στα σπίτια σας, και η αγάπη και η αρμονία στις οικογένειες σας. Ας κατοικεί μέσα μας η πίστη και η ελπίδα για καλές και χαρούμενες αλλαγές, που θα έρθουν.

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Καλά Χριστούγεννα!
Ιβάν Σαββίδης”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here