Μουρέα, ένας επίγειος παράδεισος δίπλα στην Ταϊτή

Ταξίδι στο νησί της γενναιοδωρίας των θεών.

Η Μουρέα είναι ένα καταπράσινο νησί σε σχήμα καρδιάς που δημιουργήθηκε όταν το μισό τμήμα ενός μονολιθικού ηφαιστείου κατέρρευσε στη γαλαζοπράσινη θάλασσα.

Με λευκές παραλίες, γαλαζοπράσινες λιμνοθάλασσες που περιβάλλονται από κοραλλιογενείς υφάλους και φοινικόδεντρα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για εξωτικές διακοπές.

Το νησί βρίσκεται στη Γαλλική Πολυνησία μόλις 20 χλμ. από την Ταϊτή και έχει αποτελέσει το σκηνικό πολλών ταινιών, καθώς ξεχωρίζει για τις παραλίες του και την παρθένα φύση.

Αποκαλείται και «νησί της Αγάπης» και συνδυάζει την τροπική βλάστηση με τις ηφαιστειογενείς κορυφές των βουνών και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς τα γραφικά χωριουδάκια μέσα στην τροπική βλάστηση, την εκκλησία Πάο-Τάο με τις τοιχογραφίες και το παραδοσιακό χωριό Τίκι, όπου μπορεί να παρακολουθήσει παραδοσιακούς χορούς.

Ακόμη, να δοκιμάσει ανανά, καθώς εκεί θεωρούνται οι πιο γευστικοί στον κόσμο και να κάνει κολύμπι, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα ή βόλτα με κανό στην εντυπωσιακή λιμνοθάλασσα που περιβάλλει το νησί.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here