«Το Τατουάζ»: Η αποκάλυψη της Ελένης που θα τσακίσει τον Ορφέα

Ο Ορφέας θα είναι ο πρωταγωνιστής στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το τατουάζ» και η αγωνία αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. 

Η ζωή του Ορφέα αλλάζει δραματικά στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το «Mytv».

Τα γεγονότα που τον αφορούν αναμένεται να τον συγκλονίσουν και τα μέχρι τώρα δεδομένα του θα ανατραπούν. Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, ο ίδιος έχει σημαντικές υποψίες πως ο Σωκράτης είναι γιος του. Μάλιστα, μπαίνει στη διαδικασία να κάνει τεστ DNA κρυφά από όλους προκειμένου να επιβεβαιώσει τη σκέψη του. Όπως και γίνεται, αφού όπως θα παρακολουθήσουμε κάτι τέτοιο εξακριβώνεται. Ο Ορφέας σοκάρεται και του είναι δύσκολο να το διαχειριστεί.

Παράλληλα, η Ελένη δεν μπορεί πια να υποκρίνεται και να κρύβει τα συναισθήματα της για τον Φίλιππο. Όσο και αν λυπάται για τον Ορφέα, δεν μπορεί να είναι μαζί του. Κάπως έτσι, η ίδια και ο Φίλιππος αρχίζουν ξανά να συναντιούνται κρυφά. Και οι δύο αλλά πολύ περισσότερο εκείνη προσπαθεί να κρατήσει την παράνομη σχέση της κρυφή και να μην καταλάβει ο Ορφέας το παραμικρό. Δεν μπορεί, όμως, άλλο να λέει ψέματα και να βρίσκεται σε έναν δυστυχισμένο γάμο και παίρνει μία καθοριστική απόφαση, θα χωρίσει τον Ορφέα. Η ίδια τον συναντάει προκειμένου να του μιλήσει. Δεν διστάζει, μάλιστα, να του αποκαλύψει πως τρέφει ήδη αισθήματα για έναν άλλον άνδρα, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Φίλιππο.

 Ο Ορφέας τότε τρελαίνεται και ο χειρότερος εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα. Τόσα χρόνια σκότωνε γυναίκες που ήταν άπιστες και τώρα πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί πως η δική του σύζυγος όχι μόνο τον έχει απατήσει αλλά θέλει και να τον εγκαταλείψει, Από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανέναν καθώς κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσει ο Ορφέας. Κανείς, όμως, επίσης δεν μπορεί να φανταστεί πως εκείνος είναι ο σίριαλ κίλερ που σκοτώνει γυναίκες.

Θα φτάσει στο σημείο να σκοτώσει την Ελένη ή μήπως όχι;

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here