Σοφία Παυλίδου: «Δεν πετάς 18 χρόνια από τη ζωή σου»

Μπορεί να επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ωστόσο η σχέση τους παραμένει στενή καθώς για πάντα θα τους ενώνουν τα δυο τους παιδιά.

Η Σοφία Παυλίδου σε πρόσφατη συνέντευξη της απάντησε στο πόσο εύκολο ήταν να μείνει φίλη με έναν άνθρωπο που πέρασε μία ζωή μαζί του αλλά και αν είναι θα έμπαινε εύκολα σε μια νέα σχέση.

«Ακριβώς επειδή μοιραστήκαμε μία ζωή μαζί, το φυσικό ήταν να κρατήσουμε τη σχέση μας, όπως είναι τώρα. Πολύ ήρεμη και όμορφη. Παραμένουμε οικογένεια, απλά δεν μένουμε μαζί. Η πορεία μας ήταν κοινή, αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά, είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν πετάς 18 χρόνια από τη ζωή σου»

Θα έμπαινε εύκολα σε μία νέα σχέση, δεδομένου ότι έχει δύο παιδιά;
«Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Αν βρεις τον κατάλληλο, τότε δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς. Το πρώτο μου μέλημα θα ήταν η σχέση αυτού του ανθρώπου με τα παιδιά μου. Αν θα τα αγαπούσε, αν θα ενδιαφερόταν, αν εκείνα θα τον αγαπούσαν. Δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο που δεν θα τον ενέκριναν τα παιδιά μου, δεδομένου ότι έχουμε πολύ καλή σχέση, κι αν έβλεπαν ότι η μητέρα τους έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που την αγαπά, τότε θα δεχόντουσαν την επιλογή της», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here