Μενεγάκη – Λάτσιος – Παντζόπουλος: Συνάντηση στο αστυνομικό τμήμα λίγο πριν τις διακοπές των εορτών

Στο αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και συγκεκριμένα στο παράρτημα της Τουριστικής Αστυνομίας βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες Ελένη Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος, Γιάννης Λάτσιος και οι τρείς κόρες της παρουσιάστριας, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν ο πρώτος που κατέφθασε στην Τουριστική Αστυνομία. Ήταν μόνος του και παρέμεινε για περίπου μισή ώρα. Δέκα λεπτά μετά την αποχώρηση του, το τμήμα επισκέφθηκαν η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος με την κόρη τους Μαρίνα αλλά και οι δύο μεγαλύτερες κόρες της παρουσιάστριας, Λάουρα και Βαλέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν, η επίσκεψη ήταν για τα «Καλά Χριστούγεννα», καθώς βρέθηκαν όλοι εκεί για την ανανέωση των διαβατηρίων των παιδιών, μιας και η Ελένη με τον Μάκη και τα παιδιά ετοιμάζουν μια εξωτική απόδραση για τα φετινά Χριστούγεννα, πιθανότατα στις Μαλδίβες.

Ο συγκεκριμένος προορισμός είναι εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένος της παρουσιάστριας αλλά και οικογενειακή παράδοση. Γιατί τόσο κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο όσο και μετά, με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Ελένη συνηθίζει να κάνει Χριστούγεννα σε κάποιο εξωτικό προορισμό και Πρωτοχρονιά στο σπίτι της, πραγματοποιώντας συνήθων ένα λαμπερό πάρτι με περιορισμένη λίστα εκλεκτών προσκεκλημένων.

Μάλιστα, αμέσως μετά την επίσκεψη στο τμήμα η παρουσιάστρια επισκέφθηκε με τις κόρες της γνωστό κατάστημα των βορείων προαστίων.

Πηγή: Λοιπόν 

Μενεγάκη – Λάτσιος – Παντζόπουλος: Συνάντηση στο αστυνομικό τμήμα λίγο πριν τις διακοπές των εορτών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here