Σκηνοθέτησαν αυτοκτονία, αλλά τους πρόδωσαν τα λάθη τους

Τα λάθη που έκανε ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη, αλλά και οι συνεργοί του, οδήγησαν τις αρχές στην σύλληψη του φίλου της, γιατρού στο επάγγελμα.

Οι έρευνες κινήθηκαν σε δύο μέτωπα, στην τοποθεσία που επιλέχθη αλλά και στον εντοπισμό του κινητού.

Το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης, το οποίο εξέπεμψε σήμα αρκετές ώρες μετά από τον θάνατό της, σε φιλικό σπίτι του γιατρού, έδωσε το πρώτο πάτημα στους ερευνητές για να στοιχειοθετήσουν.

Εξάλλου, το γεγονός ότι το καμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε στην ερημική πλευρά της λίμνης τριχωνίδας, παραπέμπει σε δολοφονία, όπως επίσης και το γεγονός ότι βρέθηκε αιθάλη στο αυτοκίνητο, γεγονός που σημαίνει ότι αφού το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά εσωτερικά, άνοιξε η πόρτα του Ι.Χ., ενώ να θυμίσουμε ότι όταν εντοπίστησε η σορός, η πόρτα είχε βρεθεί κλειστή.

Τα πελματικά αποτυπώματα της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και τα σκόρπια προσωπικά της αντικείμενα, έδειχναν ότι προηγήθηκε καυγάς.

Η Ειρήνη Λαγούδη, έδωσε μάχη για να σωθεί αλλά οι δράστες δεν την άφησαν να βγει ζωντανή από το όχημά της. Ο ένας έβαλε φωτιά και ο δεύτερος εμπόδισε την έξοδό της.

Σύμφωνα πάντα με τα τελευταία στοιχεία, εκτός από τον ηθικό αυτουργό στην υπόθεση που από τις 3 Αυγούστου βρίσκεται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, υπάρχουν άλλα δύο άτομα τα οποία τοποθετούνται στη σκηνή της δολοφονίας. Πρόκειται για δύο ανθρώπους οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό και απολαμβάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός αναμένεται να κληθεί για απολογία στην ανακρίτρια Αγρίνιου τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει αθώος.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here