Έλενα Τσαγκρινού: «Σταματήστε, να αγχώνεστε και ζήστε τη στιγμή»

Η Έλενα Τσαγκρινού μας προτρέπει να μην τσακωνόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να προσφέρουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

«Μικρές καλές πράξεις μπορούν να αλλάζουν τη διάθεση των ανθρώπων γύρω μας και να μας κάνουν να νιώσουμε σαν τον Αι-Βασίλη. Για παράδειγμα, μια καλή πράξη που έκανα φέτος ήταν που δώρισα πολλά από τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μου σε ανθρώπους που τα χρειάζονταν περισσότερο απ» ό,τι εγώ. Τους έχω δει να τα φοράνε και να τα χαίρονται πολύ. Οπότε, σταματήστε να στοιβάζετε παλιά πράγματα και να είστε γενναιόδωροι» είπε στο Down Town και συνέχισε:

«Μου αρέσει πολύ να προσέχω τα αδέσποτα σκυλάκια και η καλύτερη συμβουλή που θα έδινα είναι; «Σώστε ένα αδέσποτο που βρίσκεται στον δρόμο». Έχω ένα κανίς που λέγεται Που, το οποίο μου άλλαξε τη ζωή και με έκανε να βλέπω την καθημερινότητα μου πιο όμορφα. Αυτό το σκυλάκι έρχεται το πρωί, σε ακουμπάει, σε χαλαρώνει και είναι σαν να σου λέει: «Όπα, ηρέμησε, είσαι χαλαρά». Δεν ξυπνάς με το mood «δεν προλαβαίνω».  Αποφάσισα, επίσης, να μην είμαι τόσο αγχώδης. Το stress θα μας μεταμορφώνει σε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Σταματήστε, λοιπόν, να αγχώνεστε και ζήστε τη στιγμή. Και, φυσικά, περιορίστε τους τσακωμούς σας. Με την αδερφή μου, που συγκατοικούμε, τσακώνομαι όλη την ώρα για βλακείες, όπως για ρούχα, για δουλειές του σπιτιού, για το σουπερμάρκετ, για το ανοιχτό φως, για τα τάπερ και κάθε φορά το μετανιώνω. Δεν αξίζει, όμως, να μιλάμε άσχημα μεταξύ μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here