Βασίλης Καλλίδης: Αυτές οι συνταγές αρέσουν στις νοικοκυρές

Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν και αποκάλυψε τις συνταγές που λατρεύουν οι Ελληνίδες νοικοκυρές. 

Συνεχίζεις ακόμη μία χρονιά στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Είσαι ένας άνθρωπος σταθερός στις συνεργασίες σου;

«Ναι! Αν και οι δύο πλευρές τηρούν τα συμφωνηθέντα, ναι. Και από την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργαζόμουν χρόνια, έφυγα ευχαριστημένος και με τη Φαίη είμαι ευχαριστημένος. Ακόμη και το «Πρωινό», δεν το βλέπω ως δουλειά. Κάθε πρωί νομίζω πως πάω να μαγειρέψω για φίλους»

Έχεις  στο  μυαλό  σου  να  κάνεις  κάτι ακόμη στην τηλεόραση;

«Ναι, θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή, να γυρίζω όλο τον κόσμο και να δοκιμάζω τοπικές κουζίνες»

Μπορεί ακόμη και το πιο εύκολο φαγητό να είναι το πιο νόστιμο;

«Μιλάς με άνθρωπο που τρώει πατάτες βραστές με βούτυρο και αλάτι και τρελαίνεται. Δεν μου αρέσουν τα περίπλοκα φαγητά. Εμένα αυτά που με ευχαριστούν είναι αυτά που έχουν τρία υλικά»

Το τηλεοπτικό κοινό τι θέλει;

«Το κοινό θέλει συνταγές με τυριά και κρέμα γάλακτος. Νομίζω καμία νοικοκυρά δεν περιμένει από έναν τηλεοπτικό μάγειρα να σώσει την καθημερινότητα της για το τι θα μαγειρέψει. Οι πιο πολλοί βλέπουν τη μαγειρική για τη λαγνεία της εικόνας. Πόση λαγνεία, λοιπόν, μπορεί να έχει μια σαλάτα με μπρόκολο και πόση ένα πιάτο στο οποίο λιώνει το τυρί; Το κοινό, κατά κύριο λόγο, όμως, θέλει συνταγές με υλικά που θα βρει στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς του» εξήγησε στο Mytv

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here