Με αυτόν τον καιρό πρέπει σχεδόν όλες να χρησιμοποιήσουμε αυτό το skincare προϊόν


Λάδι προσώπου… πολλές γυναίκες τρομοκρατούνται και μόνο στο άκουσμα του συγκεκριμένου προϊόντος.

Τι είναι το λάδι προσώπου, σε ποιους τύπους δέρματος απευθύνεται και γιατί είναι η εποχή να το βγάλουμε από το νεσεσέρ μας και να το χρησιμοποιήσουμε;

Τα ενυδατικά λάδια για πρόσωπο και σώμα κάνουν όλο και πιο έντονη την εμφάνισή τους, στα stands των καταστημάτων ομορφιάς. Πρόκειται για προϊόν, το οποίο χρειαζόμαστε απαραιτήτως το χειμώνα, όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές.

Ο λόγος φυσικά είναι οι super ενυδατικές ιδιότητές του.

Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών είναι αν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όλες και με τι συμπτώματα υπάρχει περίπτωση να έρθουμε αντιμέτωπες;

Η βασική προϋπόθεση για να επιλέξουμε οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης προσώπου, -όχι ειδικά το λάδι-, είναι να κατανοήσουμε τον τύπο της επιδερμίδας μας. Τα λιπαρά δέρματα είναι καλύτερο να χρησιμοποιούν ξηρά έλαια, σε αντίθεση με τα ξηρά πρόσωπα, που πρέπει να προτιμούν λάδια θρέψης και ενυδάτωσης.

Ο μεγαλύτερος φόβος, φυσικά, είναι για τα πρόσωπα που αντιμετωπίζουν ακμή. Καθώς φημίζονται για τις βαριές συνθέσεις τους, έχουν την τάση να επιβαρύνουν το δέρμα φράζοντας τους πόρους ή εντείνουν το πρόβλημα της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος.

Στην αγορά, όμως, υπάρχουν έλαια προσώπου τόσο ελαφριά στην υφή τους που απορροφώνται εύκολα και δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές από τα υπόλοιπα συμβατικά προϊόντα. Μάλιστα, όσα περιέχουν λεβάντα, διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και καταπολεμούν τυχόν σπυράκια ή εξανθήματα.

Όσο για την εφαρμογή του, οι skin experts, μάλιστα, προτείνουν να ρίχνουμε μερικές σταγόνες στο χέρι μας, να τρίβουμε το προϊόν να θερμαίνεται και στη συνέχεια, να το εφαρμόζουμε στα κατάλληλα μέρη.

Δοκιμάστε να ρίξετε μια σταγόνα λάδι, στο foundation σας, για πιο λαμπερό και ενυδατικό αποτέλεσμα στη βάση. Είναι ένα trick που ακολουθούν ακόμα και διάσημοι makeup experts, το οποίο, ωστόσο, δεν προτείνεται για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα και θέλουν matte αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ