Πάτρα: Απόπειρα βιασμού υπαλλήλου των ΚΤΕΛ

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, μια νεαρή γυναίκα, υπάλληλος στα εκδοτήρια εισιτηρίων του αστικού ΚΤΕΛ Πατρών, μπροστά από το ΤΕΙ της πόλης.

Η γυναίκα κάποια στιγμή το βράδυ της Δευτέρας, χρειάστηκε να μεταβεί στις τουαλέτες του ΤΕΙ που βρίσκονται λίγα μέτρα από το κιόσκι στο οποίο εργάζεται για το αστικό ΚΤΕΛ. Οταν η γυναίκα εξήλθε από τις τουαλέτες άγνωστος την χτύπησε στον αυχένα και την έριξε στο πάτωμα. Ο δράστης ζήτησε από την γυναίκα να του δώσει χρήματα κι όταν εκείνη του είπε ότι δεν είχε, τότε εκείνος αποπειράθηκε να την βιάσει κατεβάζοντας το παντελόνι του.

Η νεαρή υπάλληλος στην προσπάθεια της να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστής της, του έριξε μια κλωτσιά κι άρχισε να τρέχει. Η γυναίκα έχει πολλαπλές εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα, από την πάλη με τον δράστη.

Αμέσως η νεαρή υπάλληλος πήγε στην αστυνομία και έκανε μήνυση αναφέροντας τα χαρακτηριστικά του παραλίγον βιαστή της

Ο άνδρας που της επιτέθηκε ήταν ντυμένος με μπουφάν με κουκούλα την οποία είχε σφιχτά δεμένη γύρω από το κεφάλι του και το πρόσωπο, ενώ είχε μούσια. Είχε ύψος γύρω στο 1,80.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη της επίθεσης στη γυναίκα.

Πηγή: thebest.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here