Γιατί το σεξ στην πραγματική ζωή δεν είναι όπως στις ταινίες;


Το να περιμένετε μέχρι να παντρευτείτε για να κάνετε σεξ, είναι ότι πιο συναρπαστικό και ικανοποιητικό μπορείτε να κάνετε από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε ή να δείτε στις ταινίες. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το να περιμένεις μέχρι να παντρευτείς για να κάνεις σεξ είναι κάτι ανόητο.

Πώς λοιπόν θα καταλάβετε ότι είστε συμβατοί με το άλλο σας μισό εάν δεν πέσετε στο κρεβάτι μαζί του πρώτα; Πώς αλλιώς μετράτε τη «χημεία» σας; Τι γίνεται αν ο άλλος πιστεύει ότι είσαι τρομερός στο κρεβάτι και εσύ δεν έχεις εμπειρία;

Αυτή η λογική λειτουργεί εάν βασίζετε τη σχέση σας μόνο στη σωματική οικειότητα, η οποία είναι μια σαθρή βάση επειδή η ηλικία και το φύλο του σώματος περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα από τη φυσική μηχανική. Περιμένετε μέχρι τη νύχτα του γάμου σας και θα εκπλαγείτε! Μέρος του ενθουσιασμού και της ικανοποίησης προέρχεται από το να ανακαλύψουμε πώς να είσαστε σωματικά οικείοι μαζί.

Στην αρχή μπορεί να είναι άβολο

Στην πραγματική ζωή, η πρώτη φορά που ένα ζευγάρι κάνει σεξ είναι άβολη. Οι περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δεν δείχνουν την αδεξιότητα. Το σεξ θεωρείται φυσικό και ναι, είμαστε φτιαγμένοι για αυτό. Αλλά όπως κάθε άλλη δεξιότητα στη ζωή, δεν ξεκινάς ως επαγγελματίας. Χρειάζεται χρόνος, γνώση και πρακτική για να το κάνεις καλά.

Το να βρίσκεστε με το ίδιο άτομο σε απόσταση λειτουργεί προς όφελός σας

Όσο περισσότερο γνωρίζετε τον άλλον, τόσο καλύτερο είναι το σεξ. Μια σειρά σύντομων σχέσεων δεν επιτρέπει αρκετή γνώση και σύνδεση με το άλλο άτομο που χρειάζεστε για να κάνετε το σεξ πραγματικά, πολύ καλό. Στο γάμο, έχετε μια ζωή για να συνεχίσετε να γνωρίζετε τον σύζυγό σας και να βασίζεστε στη δοκιμασμένη συνταγή σας για το τι απολαμβάνει το άλλο άτομο. Το Χόλιγουντ θα σε έκανε να πιστεύεις ότι το να είσαι με το ίδιο άτομο κάθε φορά είναι βαρετό. Και μπορεί να είναι, αν το ζευγάρι σταματήσει να καταβάλλει προσπάθεια για αυτό. Αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια κάποια άνεση και ασφάλεια που φέρνει η οικειότητα. Η οικοδόμηση μιας ιστορίας από κοινού μπορεί να κάνει το σεξ ακόμα πιο πλούσιο.

Πρέπει να συνεχίσετε να μαθαίνετε πώς να ικανοποιείτε τον σύζυγό σας

Οι ταινίες επίσης δεν σας λένε ότι για να έχετε μια καταπληκτική σεξουαλική ζωή, πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε πάνω σε αυτήν. Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον/την σύζυγό σας και να συνεχίσετε να ανακαλύπτετε τι του/της αρέσει. Οι άνθρωποι αλλάζουν με τον καιρό. Μπορεί να μην είναι τρομερά συναρπαστικό κάθε φορά. Το σεξ στις ταινίες είναι πάντα εκπληκτικό. Στην πραγματική ζωή, υπάρχουν και αστοχίες, με περισσότερες άστοχες λεπτομέρειες κάθε φορά παρά επιτυχημένες.

Δεν είναι τόσο τέλειο όσο στις ταινίες

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη για εσάς. Στις ταινίες δεν δείχνουν ποτέ ανθρώπους να καθαρίζουν μετά το σεξ γιατί δεν είναι λαμπερό και μάλλον αντισέξι. Αλλά στην πραγματικότητα, εμπλέκονται σωματικά υγρά και δεν εξαφανίζονται όλα ως δια μαγείας. Χρειάζεται λίγη επιμέλεια μετά!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ