Λύθηκε το μυστήριο με το Air Force One: Ποιος ήταν μέσα στο αεροσκάφος και πού πήγαινε

Ο Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια, πραγματοποίησε επίσκεψη-έκπληξη στα στρατεύματα των ΗΠΑ στο Ιράκ, το πρώτο ταξίδι του Αμερικανού προέδρου σε ζώνη διενέξεων, σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία.

Νωρίτερα, διάφορα tweets και φωτογραφίες είχαν προκαλέσει αναστάτωση στα διεθνή ΜΜΕ, καθώς το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, Air Force One, απεικονιζόταν να πετά πάνω από την Ευρώπη με άγνωστο τελικό προορισμό.

Η ανάρτηση στον λογαριασμό «The Reagan Batallion» προκάλεσε ανησυχία, καθώς ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς του, δεν είχαν προγραμματίσει κάποιο ταξίδι αυτές τις ημέρες. 

Οι διαδικτυακές αναφορές ήθελαν το αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος να απογειώνεται από τη βάση Άντριους και να εντοπίζεται πάνω από το Γιορκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, με τις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας να εκτιμούν αρχικά πως το αεροσκάφος κατευθύνεται στη Μέση Ανατολή.

 

Από τον λογαρισμό των Wikileaks στο Twitter, αναρτήθηκε φωτογραφία που υπέθετε πως ένα Boeing 747, το Air Force One, κατευθύνεται προς την Τουρκία. Μάλιστα, ο λογαριασμός των Wikileaks έκανε γκάλοπ για τον πιθανό προορισμό του αεροσκάφους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here