«Μην ψαρώνεις»: Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά του ANT1!

Στις επάλξεις βρίσκονται οι υπεύθυνοι του ANT1, καθώς ετοιμάζουν τη νέα κωμική σειρά του σταθμού με τίτλο «Μην ψαρώνεις»!

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με το My TV, οι ιθύνοντες του ΑΝΤΙ αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμα τους τη μεταφορά της κωμωδίας «Pituca sin Lucas», η οποία θα φέρει τον τίτλο «Μην ψαρώνεις».

Το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου και τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

Η διάδικασία της ακρόασης για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά ολοκληρώθηκε και έτσι μετά τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη οι υπόλοιποι είναι η Φαίδρα Δρούκα, ο Δημήτρης Μουρόπουλος, η Φιόνα Γεωργιάδη, η Ειρήνη Ψυχράμη, η Μαρία Ιωάννίδου, ο Τάσος Παλατζίδης και πολλοί νέοι ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα της σειράς θα γίνονται κυρίως σε φυσικούς χώρους.

Υπόθεση

Όλα κυλούν φυσιολογικά στη ζωή μιας πλούσιας πενταμελούς οικογένειας. Μέχρι την ημέρα που ο άνδρας της οικογένειας αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά πρόβληματα. Εκείνος, θέλοντας να γλιτώσει από όλους όσοι του ζητούν τα χρήματα τους πίσω, αναγκάζεται να φύγει ξαφνικά μόνιμα για το εξωτερικό. Η οικονομική καταστροφή αλλά και η φυγή του άνδρα επηρεάζει τη ζωή της συζύγου του αλλά και των τριών παιδιών τους, καθώς μένουν χωρίς χρήματα.

Η γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και πρέπει τώρα να βρει έναν τρόπο να αντεπεξέλθει και να επιβιώσει μαζί με το παιδιά της.

Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζονται να μετακομίσουν σε μια… φτωχή γειτονιά. Τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της πρέπει να ξεχάσουν την πλουσιοπάροχη ζωή που είχαν και να συνηθίσουν στις νέες συνθήκες. Δίπλα από το σπίτι στο οποίο μετακομίζουν μένει ένας ιχθυέμπορας ο οποίος είναι πρόεδρος της ψαραγοράς και έχει τέσσερα παιδιά.

Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι μεγάλες. Ωστόσο, ανάμεσα στη γυναίκα και στον ιχθυέμπορα αναμένεται να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας, ενώ μέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή της εκείνη εξελίσσεται σε μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα.

«Μην ψαρώνεις»: Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά του ANT1!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here