«Έλα στη θέση μου»: Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά!

Η Αθηνά Οικονομάκου, πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA, «Έλα στη θέση μου»!

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σειρά, ενώ έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος;
Και φέτος η σταθερά της Φαίης είναι ο ερωτάς της για τον Βλάση. Έχει στόχο να διεκδικήσει και να πάρει πίσω όσα της ανήκουν, θέλει να φτιάξει μια οικογένεια με τον Βλάση και το μωρό της. Ξέρει, βέβαια, πόσο δύσκολο είναι γιατί ο Βλάσης έχει ήδη προχωρήσει.Έτσι, για να το καταφέρει, μένει με τον Δαμιανό. Ωστόσο, όταν βάζει κάτι στο μυαλό της, το πετυχαίνει με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Θα ξαναγίνει ζευγάρι με τον Βλάση;
Δεν ξέρω σεναριακά τι θα γίνει, αλλά θα το ήθελα πολύ. Θα είναι μια δικαίωση, γιατί η Φαίη έχει δείξει ότι τον Βλάση τον αγαπάει πραγματικά.

Μήπως απλώς την έχει πληγώσει η απόρριψη του;
Όχι, τον αγαπάει πραγματικά. Ξέρει πολύ καλά γιατί τη χώρισε και έχει απόλυτη ευθύνη,γι» αυτό. Νομίζω ότι μέσα της ξέρει ότι και ο Βλάσης την αγαπάει. Δεν πείθεται ούτε για μια στιγμή ότι δεν τη θέλει και ότι θέλει να είναι με τη Μίκα. Όμως ξέρει ότι τη φοβάται τόσο που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Τη φοβάται και τη θαυμάζει ταυτόχρονα. Η Φαίη και ο Βλάσης έχουν μια σχέση έρωτα, πάθους και μίσους, που είναι πολύ αρρωστημένη και
από τις δύο πλευρές.
Τι θα κάνει για να τον κερδίσει;

Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα. Σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Βλάση.

Έχει μπει δυναμικά, αλλά επειδή έχει πλέον ένα παιδί, φοβάται πάρα πολύ για την κόρη της.

Τι φοβάται;
Φοβάται για το παιδί της μήπως συμβεί κάτι με τον Χαλέ αλλά και το ενδεχόμενο να μείνει με τη Μίκα και τον Βλάση. Βλέπουμε, λοιπόν, ξανά την ευάλωτη πλευρό της.

Θα κορυφωθεί ο πόλεμος με τη Μίκα;

Ναι, θα γίνουν πολλά… Η σύγκρουση θα είναι μετωπική.

Ποια πιστεύεις ότι θα κερδίσει στο τέλος;

Η Φαίη φυσικά! (Γελάει.) Νομίζω ότι πολύ δύσκολα τα βγάζει κάποιος πέρα μαζί της. Η Μίκα είναι πολύ γλυκό και αθώο πλάσμα για να καταφέρει να μπει στη λογική αυτής της πονηριάς όσο και να το παλεύει. Το ταλέντο της Φαίης είναι να καταφέρνει αυτό που θέλει με οποιονδήποτε τρόπο, θα της στήσει παγίδες, θα τη χειριστεί. Δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί. Βέβαια, το θέμα δεν είναι της Μίκας, αλλά του Βλάση. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει εκείνος!

Σωστά! Η επιλογή είναι δική του.
Ακριβώς! Ό,τι και να κάνουν η Μίκα και η Φαίη, ο Βλάσης αποφασίζει για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία.

Η Φαίη θα καταφέρει να πάρει πίσω το παιδί της;

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρακάμψει όλα τα εμπόδια που την κρατούν μακριά από την κόρη της. Ωστόσο, δεν ξέρω αν θα το καταφέρει. Σίγουρα, όμως, θα κάνει τα πάντα. Είναι μία μάνα που έχει τρελαθεί, γιατί αναγκάστηκε να τη στείλει μακριά της. Δεν θα αφήσει κανέναν να σταθεί εμπόδιο. Ακόμα και αν αυτός είναι ο Βλάσης, θα στραφεί εναντίον του.

Το γεγονός ότι θεωρείται νεκρή, βάζει σε κίνδυνο την ελευθερία της; Θα τη δούμε να μπαίνει στη φυλακή για απάτη;
Αυτό δεν μπορώ να το πω. Σίγουρα, όμως, θα κινδυνεύσει όταν μάθουν όλοι ότι είναι ζωντανή. Μπορεί να έχει πρόβλημα με τον Χαμίντ Χαλέ, που είναι τρομερά επικίνδυνος. Μπορεί να θελήσει να τη διεκδικήσει ή να θελήσει να την εκδικηθεί. Ο Χαμίντ Χαλέ είναι ο μεγαλύτερος της φόβος. Τρέμει μήπως επιστρέψει εκεί.

Υπάρχει περίπτωση να τη δούμε ξανά στο Ομάν;

Ναι, υπάρχει…, είπε η ίδια στο My TV!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here