Αθηνά Οικονομάκου: «Το ότι στην Ελλάδα τα κάνουμε όλοι όλα δεν το καταλαβαίνω»

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε τις προτάσεις που είχε φέτος να συμμετάσχει σε talent shows ενώ εξέφρασε την ενόχλησή της που όλοι κάνουν τα πάντα στην Ελλάδα.

Δίνεις την εικόνα της δυναμικής γυναίκας που με ότι κι αν καταπιαστεί το καταφέρνει

Με ό,τι κι αν καταπιαστώ, αν το θέλω και βάλω στόχο, τα καταφέρνω, γιατί δεν το βάζω κάτω. Είμαι πεισματάρα και δουλεύω πολύ σκληρά, πάρα πολύ σκληρά. Ξέρω και την παραμικρή λεπτομέρεια για ό,τι κι αν κάνω, δεν μπορώ να λειτουργώ διαφορετικά. Γι’ αυτό και «πονάω» όσα κάνω και θέλω το καλύτερο, είμαι τελειομανής, δεν μπορώ να νιώσω ικανοποίηση, αν γίνει κάτι λιγότερο καλό από αυτό που έχω φανταστεί.

Μεγάλη αγάπη παραμένει η υποκριτική. Υπήρξαν φορές που σκέφτηκες ότι θα τα «παρατήσεις» και θα αφιερωθείς σε κάτι άλλο;

Ποτέ, ποτέ όμως! Είναι ο μεγαλύτερος μου έρωτας στο επαγγελματικό κομμάτι. Έτσι με γνώρισε και με αγάπησε ο κόσμος και γι» αυτό δεν έχω παρεκκλίνει ποιές από αυτό που κάνω. Ποτέ δεν έχω πάει στη θέση της παρουσιάστριας, σε τάλεντ σόου, σε εκπομπή, σε πάνελ, κριτής σε πρότζεκτ, σε ριάλιτι τύπου «survivor», σε σόου χορού, τραγουδιού.

Οι προτάσεις ήταν πολλές;

Πολλές, ειδικά φέτος! Μου έχουν προταθεί σόου, εκπομπές μόδας, και μάλιστα τη φετινή χρονιά σχεδόν τα πάντα! Δεν είναι κάτι που νιώθω την ανάγκη να το κάνω. Κάθε φορά παίρνω ελάχιστο χρόνο να το σκεφτώ, αλλά τελικά, επειδή έχω πολλά πράγματα να κάνω σία οποία δεν μπορεί να με αντικαταστήσει κάποιος άλλος, αλλά κυρίως επειδή έχω ένα παιδί και έναν άντρα τους οποίους θέλω να βλέπω και να περνώ ποιοτικό χρόνο μαζί τους, λέω «όχι». Τα παραπάνω είναι λόγος για τον οποίο δεν κάνω και θέατρο, που τόσο αγαπώ και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μου. Οπότε, νομίζω ότι θα ήταν υπερβολή να κάνω κάτι απλά για να πω ότι το έκανα. Από τη στιγμή, όμως, που έχω πρόταση στη δουλειά μου, σε αυτό που ξέρω, σε αυτό που με ικανοποιεί, δεν βρίσκω λόγο να κάνω κάτι εξτρά. Δεν θέλω να χάσω τη «μαγιά», δεν είμαι αγνώμων και δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω τα πάντα επειδή μου το προτείνουν. Το ότι στην Ελλάδα τα κάνουμε όλοι όλα δεν το καταλαβαίνω.

Πηγή: TV κους κους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here