Ιωάννινα: Άγιο είχε γιαγιά 102 χρονών – Βγήκε ζωντανή από τις φλόγες (pics)

Σχεδόν ολοσχερώς κάηκε σπίτι στο Γραμμένο Ιωαννίνων, από φωτιά που ξέσπασε σήμερα (29/12/2018).

Στο παλιό πέτρινο σπίτι διέμενε μία γριούλα 102 ετών. Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας όπου ετοίμαζε το φαγητό της και πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Στο χωριό έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν τις φλόγες και να περισώσουν έστω και λίγα από τα υπάρχοντα της ηλικιωμένης.

Νωρίτερα είχαν κινητοποιηθεί οι κάτοικοι του Γραμμένου, οι οποίοι έβγαλαν την γριούλα από το σπίτι σε κατάσταση σοκ και με ελαφρά τραύματα από τις φλόγες.

Η ίδια αρνιόταν να εγκαταλείψει το φλεγόμενο σπίτι της και μετά την επιμονή και τις εκκλήσεις των αστυνομικών, πείστηκε ώστε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Από το σοκ που είχε υποστεί δεν ήταν σε θέση να δώσει ακριβή περιγραφή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.

Είπε ωστόσο ότι είχε βάλει στο πετρογκάζ την κατσαρόλα για να ετοιμάσει το φαγητό της και πιθανότατα εκεί να βρίσκεται η αιτία της φωτιάς.

Στο χώρο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες ερευνούν διεξοδικά και το σπίτι, σύμφωνα με το epiruspost.gr.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here