Συγκίνηση και δάκρυα για τον Σεφερλή με τα λόγια της γυναίκας του Έλενας Τσαβαλιά!

Δάκρυα συγκίνησης πλημμύρησαν τα μάτια του Μάρκου Σεφερλή αλλά και της Ναταλίας Γερμανού με όσα άκουσαν από τα χείλη της γυναίκας του Έλενας Τσαβαλιά στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! 

Η ηθοποιός με τα λόγια της προς τον σύζυγό της απέδειξε πως δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Όταν ο Μάρκος και η Ναταλία μίλησαν για όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με εκείνον και την Έλενα Ακρίτα, επενέβη τηλεφωνικά η Έλενα Τσαβαλιά η οποία μίλησε από καρδιάς για όλα όσα σημαίνει για εκείνη ο ηθοποιός. 

«Ο Μάρκος μου χάρισε ότι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου, τον Χάρη. Είναι αυτός που μου έμαθε να βλέπω τη ζωή πιο χαρούμενα. Είναι αυτός που με έμαθε ότι γελάμε με την καρδιά μας στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, τη στιγμή που σφίγγουμε τα δόντια πάλι γελάμε. Είναι αυτός που μου έμαθε τα πιο περίεργα “μαθηματικά”, ότι η αγάπη όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται» είπε η Έλενα Τσαβαλιά και συνέχισε: 

«Είναι αυτός που προσπαθεί να μου μάθει ότι δουλεύουμε non stop, ότι δεν χρειαζόμαστε διακοπές, αλλά δεν θα μου το μάθει ποτέ. Και είναι αυτός για τον οποίο θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες, αλλά με δυο λόγια είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω την ευτυχία μου».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here