Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέο στοιχείο – «φωτιά» ανατρέπει τα δεδομένα

Τα κομμάτια του παζλ που οδήγησαν στη δολοφονία της άτυχης Ειρήνης Τοπαλούδη προσπαθούν να ενώσουν οι εισαγγελικές Αρχές της Ρόδου, ανοίγοντας νέο κύκλο ανακρίσεων

Νέα στοιχεία – «φωτιά» έρχονται στο φως, σύμφωνα με τα οποία οι τρεις δράστες που το 2017 είχαν βιάσει την άτυχη Ελένη, φαίνεται ότι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν εκ των κατηγορουμένων για το θάνατο της 21χρονης.

Τη σύνδεση αυτή επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας επίσης ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως πρέπει, όταν είχαν επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα για το καταγγείλουν». Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Μετά από όλα αυτά διεξάγεται έλεγχος για το αν οι αστυνομικοί διενήργησαν τα δέοντα όταν η άτυχη κοπέλα τούς ενημέρωσε για τον βιασμό της, ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το γεγονός ότι η Ελένη δεν προχώρησε στην καταγγελία των βιαστών της, δεν αποκλείεται να «ενθάρρυνε» τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μεν με τους δεν είχαν φιλικές σχέσεις.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των φίλων της Ελένης, η 21χρονη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο βιασμός, μάλιστα, είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους την νάρκωσαν με το χάπι του βιασμού.

Ανατροπή με την άρση απορρήτου

Στο μεταξύ σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger.

Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here