Πρωταγωνιστής από το «Σόι σου» έχει δουλέψει σε… οικοδομή στο Παρίσι!

Πέρασε από πολλές δουλειές μέχρι τελικά να τον κερδίσει οριστικά και αμετάκλητα η υποκριτική. Και τώρα απολαμβάνει την επιτυχία του… 

Ο λόγος για τον Σόλωνα Τσούνη που απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη κωμική σειρά Το Σόι σου. Ο ίδιος μιλάει για τον πρότερο βίο ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρων…

Τι δουλειές έχεις κάνει;

Στα δώδεκα χρόνια που είμαι ηθοποιός, έμεινα χωρίς δουλειά κάποιους μήνες μόνο, οπότε χρειάστηκε να εργαστώ σε καφέ. Επίσης, όταν σπούδαζα φωτογραφία, δούλευα παράλληλα σε ένα μπαρ. Άντεξα μόνο για ένα μήνα. Ναι μεν, είμαι βραδινός τύπος –τότε είναι που θα σκεφτώ ό,τι με απασχολεί, θα διαβάσω, θα ζωγραφίσω, θα δω ταινίες–, αλλά δεν μου αρέσει να δουλεύω τη νύχτα. Ένιωθα πως έχανα το ωραίο. Οι άλλοι διασκέδαζαν και εγώ ήμουν αυτός που τους έβαζε τα ποτά.

Είναι αυτό που λένε «κάθε ηθοποιός οφείλει να έχει περάσει κάποια στιγμή στη ζωή του από barman;»

Και όχι μόνο. Έχω δουλέψει και ως μπουφετζής και ως υπάλληλος σε βιντεοκλάμπ, ενώ, όταν έφυγα για Παρίσι, ανακατασκεύαζα με συνεργείο σπίτια και οικοδομές. Ακόμα και σε σαντουιτσάδικο στη Γαλλία έχω εργαστεί. Έφτιαχνα γκουρμέ σάντουιτς, με συγκεκριμένα γραμμάρια τυρί κρέμα, μουστάρδα και αμυγδαλάκια.

Ισχύει ότι τα εγκατέλειψες όλα και πήγες στο Παρίσι για έναν έρωτα;

Στο Παρίσι έμεινα έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν ήταν μόνο ο έρωτας. Ουσιαστικά, είχα τάσεις φυγής. Ήθελα να ζήσω κάπου εκτός, να καθαρίσω το μυαλό μου, που είχε μπερδευτεί. Σκεφτόμουν αν μου αρέσει αυτή η δουλειά, αν μπορώ να αντέξω, τι θέλω στη ζωή μου, χρειαζόμουν μια απόσταση από όλα. Το έκανα στα 28 μου και θεωρώ ότι αυτή η ηλικία είναι κομβική για τον άντρα.

Τι έμαθες για τον εαυτό σου τότε;

Ξεκαθάρισα πολλά πράγματα για το μέλλον. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έμεινα τελείως μόνος, οπότε είδα τι αντέχω, τι αξίζω ως άνθρωπος, πώς με βλέπουν άτομα που δεν με έχουν ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους, πόσο μετράω ως προσωπικότητα και ενέργεια. Πίστεψα τότε στον εαυτό μου, κατάλαβα ότι είμαι συμπαθής και ότι μπορώ να κάνω φίλους.

Πηγή: People

Πρωταγωνιστής από το «Σόι σου» έχει δουλέψει σε... οικοδομή στο Παρίσι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here