Νίκος Μαυρίκος: Η άγνωστη απαγωγή του 2015 και το «μυστικό» που κρύβουν οι κάμερες

Άλυτος γρίφος παραμένει η κινηματογραφική απαγωγή του Νίκου Μαυρίκου.

Όλα τα σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για την εξέλιξη της υπόθεσης σχετικά με την αρπαγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 51χρονος επιχειρηματίας ενδέχεται να έχει αντιμετωπίσει την ίδια περιπέτεια και στο πρόσφατο παρελθόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης «Real News», ο Νίκος Μαυρίκος ενδεχομένως να έχει υπάρξει θύμα ολιγοήμερης απαγωγής πριν από 3 χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «J.M. Dolphin» φέρεται να κρατήθηκε για λίγες μόνο ημέρες από άγνωστα πρόσωπα και κατόπιν να απελευθερώθηκε. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Μαυρίκος αφέθηκε τότε ελεύθερος μετά την πληρωμή στους απαγωγείς, ποσού που έφτανε το 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή τη φορά, όμως, τα δεδομένα δείχνουν προς διαφορετική κατεύθυνση, καθώς όσο κυλά ο χρόνος τόσο μειώνεται το σενάριο της απαγωγής και αυξάνεται εκείνο της εκδίκησης. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία προσπάθεια επικοινωνίας με την οικογένεια του επιχειρηματία και έτσι οι διωκτικές Aρχές εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να μην υπάρξει αίτημα για λύτρα.

Η προβολή της υπόθεσης από τα μέσα ενημέρωσης, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις μελών της οικογένειας Μαυρίκου στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ενδέχεται να έχει προκαλέσει την καθυστέρηση μιας πιθανής επικοινωνίας από τους δράστες. Γι’ αυτό έχουν γίνει συστάσεις στα μέλη της οικογένειας να αποφύγουν τις επόμενες μέρες τις εμφανίσεις στα Mέσα Eνημέρωσης.

Η αγωνία της οικογένειας του επιχειρηματία κορυφώνεται με τον πατέρα του να απευθύνει έκκληση για την απελευθέρωση του γιου του. «Έχω πολύ μεγάλη αγωνία για το παιδί μου», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Έχει οικογένεια, έχει τρία παιδιά, δυο αγόρια και ένα κορίτσι. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με ενδιαφέρει το παιδί μου να ελευθερωθεί με το καλό και να δω τι είναι αυτό το πρόβλημα που οδήγησε εδώ», τόνισε και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είναι απαγωγείς ή τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει εμένα είναι να είναι καλά το παιδί μου και να τελειώσει με το καλό αυτή η ιστορία».

Η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες αλλά και τις οικονομικές του συναλλαγές, αναζητώντας το «κλειδί» που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της αρπαγής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here