Μ. Τόλη: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της «Θέλω να παλεύω χωρίς να το ξέρουν. Να μη με λυπούνται»

Τον περασμένο Οκτώβριο η Μαριάννα Τόλη, σχεδόν ψιθυριστά, ταλαιπωρημένη από τον αγώνα που έδινε ενάντια στον καρκίνο, είχε δώσει την τελευταία της συνέντευξη.

Ήταν στο ραδιόφωνο και στον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη ο οποίος χθες αναφέρθηκε στην τεράστια απώλειά της, φανερά συντετριμμένος.

«Θυμάμαι πόσο πολύ είχε ταλαιπωρηθεί. Αλλά δεν το έβαζε κάτω» έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος σε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο enikos. Ο ίδιος συνέχισε: «Έφτιαχνε παραστάσεις, θέατρα, έκανε όνειρα. Κανονίζαμε, θυμάμαι, να τα πούμε στο ραδιόφωνο. Αρχικά είχα μιλήσει με την Όλγα Παυλάτου, μετά με την Σεμίνα Διγενή. «Μην ρωτήσεις τίποτα για την ασθένειά της» μου τόνιζαν και οι δύο. Αν και δεν χρειαζόταν να μου το πουν. Ήταν κοινό μυστικό όλων πως η Μαριάννα έδινε μια σκληρή μάχη εδώ και χρόνια -κανείς όμως δεν το έγραφε. Κάποια στιγμή άρχισε να κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως δεν είναι καλά και πως θα βγει δημοσίευμα αναλυτικό για την κατάστασή της. Της το είχα πει. «Εγώ δεν θα αναφερθώ στον αγώνα που δίνω -εκείνοι ας κάνουν ό, τι θέλουν. Θέλω να παλεύω χωρίς να το ξέρουν. Να μην με λυπούνται».

Καιρό μετά τα είπαμε στο ραδιόφωνο. Οκτώβριος ήταν και μου άνοιξε την καρδιά της για όλα, με χαμηλή φωνή-σχεδόν ψιθυριστή στο Αυλαία και Πάμε. Έβαλα να την ακούσω ξανά. Μισή ώρα εξομολόγηση-ψυχής. Τι κρίμα που έχασε τη μάχη μετά από τόσο αγώνα που έδωσε. Καλοτάξιδη να είναι…»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here